Jorginho, Chelsea ile Yeni Bir Sözleşme İstiyor

Ali Bozkurt
14.10.2022 - 16:38 | Son Güncellenme: 14.10.2022 - 16:40

Barcelona’nın gelecek yaz Sergio Bosquets’in takımdan ayrılmaya ihtimali çok yüksek olduğu için Jorginho’yu transfer etmek istemesi üzerine menajeri açıklama yaptı.

Jorginho, Chelsea ile Yeni Bir Sözleşme İstiyor

AJANSSPOR HABER

İtalyan oyuncunun menajeri, Barcelona’nın gelecek yaz Sergio Bosquets’in takımdan ayrılmaya ihtimali çok yüksek olduğu için Jorginho’yu transfer etmek istese de kendisi Chelsea ile yeni bir sözleşme imzalamaya daha hevesli olduğunu ima etti.

''Önceliğimiz Chelsea''

Menajer Joao Santos, oyuncusunun Chelsea ile görüşmenin önceliği olduğunu fakat başka kulüplerle de temaslar olduğunu söyledi.

TuttoMercatoWeb’e konuşan Joao Santos, ‘’ Sözleşmesi Haziran’da sona eriyor ama önceliğimiz Chelsea ile pazarlık yapmak, bunun üstünde çalışıyoruz. Barcelona?  Belki ondan belki de başka oyuncular hakkında konuştum… Madrid, Lyon, Valencia oralarda da bulundum bu benim işim.’’ dedi.

Chelsea, sakatlık sorunları sebebiyle N’Golo Kante’ye yeni bir sözleşme verilmesine sıcak bakmazken, sözleşmesi bitecek olan Jorginho yine takımın en önemli simlerinde biri oldu. Jorginho, bu sezon 12 maça çıktı ve 2 gol attı.

Geçtiğimiz hafta sonu Wolves’a karşı 90 dakika sahada kalırken bu hafta içi ise Milan’ı 2-0 yenen Chelsea’de bir gol penaltıyla Jorginho’dan geldi.

2018 yazında Napoli’den transfer olan Jorginho 200 maça çıktı 28 gol atarken 9 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler