Kocaelispor, Bandırmaspor Maçından Sonra Oyuncularına Prim Dağıttı

Akın Ungan
19.04.2022 - 16:30 | Son Güncellenme: 19.04.2022 - 16:44

TFF 1. Lig'de karşılaştığı Bandırmaspor'u yenen Kocaelispor'da futbolculara prim yatırıldı. Körfez, toplamda 1 milyon TL galibiyet primi verdi. İşte detaylar.

Kocaelispor, Bandırmaspor Maçından Sonra Oyuncularına Prim Dağıttı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto 1. Lig'de düşme hattından uzaklaşmak için mücadele veren Kocaelispor, Bandırmaspor karşısında 2-1 kazanan oyuncularına galibiyet primi dağıttı.

Toplam 1 milyon TL

Körfez ekibi, evinde Bandırmaspor'u yenen kadroya 30 bin, tüm oyunculara 20 bin TL olmak üzere toplamda 1 milyon TL galibiyet primini futbolcularına dağıttı.

Hem hasret son buldu hem umutlandı

Kocaelispor, evinde oynadığı Bandırmaspor maçında 2-1 kazanırken, 3 hafta süren galibiyet hasretine son verdi. Ayrılca Yeşil-Siyahlılar, bu karşılaşmanın ardından ligde kalma umutlarını sürdürdü.

Sınırda

Körfez, geride kalan 30 karşılaşmanın 10'unu kazanırken, 6 kez berabere kaldı. 14 maçta rakiplerine mağlup olan Yeşil-Siyahlılar topladıkları 36 puan ile TFF 1. Lig'in 16. sırasında yer aldı. Bandırmaspor galibiyeti ile çıkışa geçmenin planlarını kuran takım, gözünü aynı puanda olduğu Denizlispor ve Menemenspor'a çevirdi.

Menemen karşısında galibiyet şart

Kocaelispor, Spor Toto 1. Lig'in 33. haftasında Menemenspor ile karşı karşıya gelecek. Bu mücadeleyi kazanması halinde düşme hattından çıkacak olan Yeşil-Siyahlılar, Çarşamba günü saat 18.00'de oynanacak maçın hazırlıklarını tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler