Lukaku'nun menajeri Pastorello'ya ölüm tehditleri yağıyor!

15.08.2021 - 18:44 | Son Güncellenme: 15.08.2021 - 18:52

Son dakika haberleri... Astronomik rakamla Inter'den Chelsea'ye transfer olan Romelu Lukaku'nun menajeri Federico Pastorello'ya ölüm içerikli mesajlar atılıyor. İşte detaylar...

Lukaku'nun menajeri Pastorello'ya ölüm tehditleri yağıyor!

AJANSSPOR - HABER

 

Avrupa'da yılın çarpıcı transferlerinden biri de Romelu Lukaku'nun yıllar sonra tekrar Chelsea'ye dönmesiydi. Yaklaşık 7 yıl sonra Belçikalı golcünün bonservisini satın alan ekip, bu kez 100 milyon Euro daha fazla ödeme yaptı. 2011'de RSC Anderlecht'ten alındığı zaman 15 milyon Euro ödenen Lukaku, 2021'de, tam 10 yıl sonra 115 milyon Euro'ya mal oldu.

 

Ancak, Inter taraftarı bu transferden memnun değil. İleri uçtaki yırtıcı forvetlerini kaybeden Inter taraftarı, transferden menajer Federico Pastorello'yu sorumlu tuttu. Lukaku'nun menajerine binlerce ölüm içerikli mesaj atıldı. Pastorello ise, transfer sürecine ilişkin açıklama yapmak zorunda kaldı. 

Pastorello: "Tahammül edemeyiz..."

Kendisini ölümle tehdit eden taraftarların, zamanında Lukaku'yu Inter'e getirdiği için minnettar olduğunu vurgulayan Pastorello şöyle konuştu:

 

“Her zaman yapıcı eleştiriyi kabul ettim ve bunlarla yüzleştim, yüzleşmeye de devam edeceğim. Bunlar medyada önemli rol oynayanlar için oyunun bir parçası. Medeniyetin, edep ve hoşgörünün sınırlarını aşan yalanlara, imalara, hakaretlere ve tehditlere kesinlikle tahammül edemeyiz.”

"Garanti edebilirim..."

Inter'de çalışan kişilerin bu transfere karşı olduğunu söyleyen Pastorello: “Inter’de sporun genel müdürü olarak adlandırılan Giuseppe Marotta’nın, sportif direktörü Piero Ausilio’nun ve bu konuda kişisel olarak çalışan teknik direktör Simone Inzaghi’nin bu transferi önlemek için elinden gelen her şeyi yaptığını garanti edebilirim.” diye konuştu.

Timo Werner'in performansından memnun olmayan Chelsea yönetimi, bu noktaya Avrupa futbolunun güncel en iyi bitiricilerinden Romelu Lukaku'yu transfer etti. İngiliz tarafı bu transfer için Inter'e 115 milyon Euro ödeme yapacak. Bu rakam, yerli parayla 97.5 milyon Sterlin'e denk geliyor.

Senin için hazırladığımız haberler