Matador golcü geliyor! Satın alma opsiyonlu kiralık...

Özgür Koç
31.01.2024 - 09:16 | Son Güncellenme: 31.01.2024 - 09:39

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, aradığı golcüyü İspanya'da buldu. Bordo mavililer Sevilla'nın forveti Rafa Mir için resmi teklifini yaptı. İşte detaylar...

Matador golcü geliyor! Satın alma opsiyonlu kiralık...

Ligde üst üste alınan 3 yenilginin ardından hafta sonu ezeli rakibi Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da, transfer çalışmaları da tüm hazıyla sürüyor.

Başkan Doğan rakamlar konuşuluyor demişti

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Karadeniz ekibinde başkan Eurtuğrul Doğan, geçtiğimiz günlerde ilk etapta sağ bek, orta saha ve santrfor bölgesine transfer yapmayı planladıklarını belirterek, "Transferde 2-3 oyuncuya herkes onay verdi, kulüpleriyle rakamlar konuşuluyor" açıklamasını yapmıştı.

Rafa Mir için resmi teklif yapıldı

Trabzonspor'un, transfer listesinde yer alan 26 yaşındaki İspanyol golcü Rafa Mir için kulübü Sevilla'ya resmi teklif yaptığı ortaya çıktı. 

Satın alma opsiyonuyla kiralık

Gazeteci Yunus Emre Sel'in haberine göre; bordo mavililer kulübüyle olan sözleşmesi 2027 yılında bitecek olan İspanyol golcü için La Liga ekibine satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu.

Rafa Mir teklife sıcak bakıyor

Bu sezon kırmızı beyazlı forma ile 22 maça çıkan 26 yaşındaki oyuncunun cephesi Trabzonspor'un teklifne sıcak bakıyor. Görüşmeler olumlu şekilde sürüyor.

Sağ ve sol kanatta da oynayabiliyor

Sevilla'nın 2021-22 sezonun başında İngiliz ekibi Wolverhampton'tan 16 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı 1.91m boyundaki Rafa Mir, santrfor'un yanı sıra sağ ve sol kanatta da oynayabiliyor.

22 maçta 3 gol, 1 asist

Kariyerinde, Wolverhampton, Las Palmas, Nottingham Forest ve SD Huesca takımlarında forma giyen 26 yaşındaki futbolcu, bu sezon Sevilla'da 22 maçta 3 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. 

Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşadı

Sevilla ile Avrupa Ligi şampiyonluğu kazanan Rafa Mir, 2019 yılında İspanya U21 takımı ile de Avrupa Şampiyonluğu sevinci yaşadı.  26 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 5 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler