Mehmet Altıparmak: “Maçın sonuna kadar oyunun hakimiydik”

20.02.2021 - 19:18 | Son Güncellenme: 20.02.2021 - 19:27

Son dakika haberleri... Süper Lig'de Gençlerbirliği, Yukatel Denizlispor’a yenildi. Peki Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak neler söyledi? İşte detaylar...

Mehmet Altıparmak: “Maçın sonuna kadar oyunun hakimiydik”

Süper Lig'in 26. haftasında Gençlerbirliği, deplasmanda Yukatel Denizlispor’a 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak değerlendirmelerde bulundu.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak’ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Mehmet Altıparmak: "Bugün açıkçası mağlubiyeti hak etmedik diyebilirim. Oyun olarak da, maçın  başından sonuna kadar oyuncuların isteği, arzusu, pozisyonlarımız da vardı. Kendi aut atışımızdan gol yedik. Ama futbolun içinde olan şeyler bunlar. Geldiğimizden beri bir sistem oturtmaya çalışıyoruz. Bir şeyden bir şeye geçmek zor oluyor tabi oyuncular içinde. Bugünde aynı şeyi yaptık. Önde basmaya, önde oynamaya çalışan bir sisteme geçmeye çalışıyoruz. Bazı oyuncularımız buna çok çabuk adapte oldular, bazıları daha olamadılar. Bugün için söyleyeyim, maçın sonuna kadar oyunun hakimiydik. Belki 1-1’i yakalamış olsak rahat da kazanabilirdik ama çok dirençli bir Denizlispor takımı vardı. Zaten golü attıktan sonra çok fazla çıkmadılar. Öndeki oyunculara topu şişirerek pozisyon bulmaya çalıştılar. Bugün birçok şeyi iyi yaptık, ancak golü bulamadık. Tabi çok uzun süredir gol de atamıyoruz. Bunun üzerine çok çalışmamıza rağmen, bıkmayacağız, usanmayacağız, daha fazla çalışacağız. Bugün üzüntülüyüz. Direk rakiplerimizden birine yenilmek bizi üzdü. Ama pes etmek yok, biz inanıyoruz."

Senin için hazırladığımız haberler