Micic'ten Anadolu Efes'e şok! Barcelona'ya transferini anlattı...

05.03.2024 - 10:45 | Son Güncellenme: 05.03.2024 - 11:52

Ülkemizde Anadolu Efes forması ile büyük iz bırakan 30 yaşındaki Sırp oyun kurucu Vasilije Micic yaptığı açıklamalarla hekresi şaşırttı.

Micic'ten Anadolu Efes'e şok! Barcelona'ya transferini anlattı...

AJANSSPOR - HABER

Temsilcimiz Anadolu Efes'in 2020-2022 yıllarında üst üste kazandığı Türk Hava Yolları EuroLeague şampiyonluklarında büyük pay sahibi olan Vasilije Micic yaptığı açıklamalar ile dikkat çekti.

"Avrupa'ya dönersem Barcelona'da oynamak isterim"

NBA'de Charlotte Hornets forması giyen Micic dün akşam İspanyol Mundo Deportivo'ya verdiği demeçte kullandığı "Avrupa’ya dönersem Barcelona için oynamak ister miyim? Tabii ki Barcelona’yı seviyorum. Onlar Avrupa’nın en iyi takımlarından birisi." ifadeleri ile dikkat çekti.

Barcelona'ya transferi bozuldu Efes'te kaldı

2021'de adı sıkılıkla Barcelona ile anılan 1.96'lık oyun kurucu o dönem Anadolu Efes ile sözleşme uzatmıştı. Micic bu dönem hakkında "Bir keresinde Barcelona’ya transfer olmaya çok yaklaşmıştım ancak bazı şartlar yüzünden olmadı." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Anadolu Efes aradan keyifsiz döndü
Habere Git

NBA'den yüklü kontrat kaptı

Yaz aylarında Anadolu Efes'ten ayrılarak NBA haklarını elinde bulunduran Oklahoma City Thunder'a katılan Vasilije Micic, 3 yıl 23.5 milyon dolarlık bir anlaşmaya imza attı. Yıldız oyuncu sezon içerisinde Charlotte Hornets'a takas oldu.

Hornets'ta kendini toparladı

Thunder forması ile süre almakta zorlanan 30 yaşındaki Sırp guard yeni takımı Hornets ile çıktığı 10 maçta ise ortalama 22.9 dakika süre alırken; 8.7 sayı, 5.9 asist, 1.5 ribaunt ortalamaları ile mücadele etti.

Anadolu Efes efsanesi oldu

2018-2023 yılları arası Anadolu Efes forması giyen Vasilije Micic burada gösterdiği performans ile EuroLeague'in en iyi oyuncuları arasına girmiş, temsilcimizin kazandığı iki şampiyonlukta da Final Four MVP'si seçilmişti.

İlgini Çekebilir
Ergin Ataman'dan dünya devine göz dağı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler