Necati Ateş: 'Beşiktaş yenilgisinden sonra Fatih Terim gelseydi...'

17.12.2017 - 19:02 | Son Güncellenme: 17.12.2017 - 19:02

Necati Ateş: 'Beşiktaş yenilgisinden sonra Fatih Terim gelseydi...'

Galatasaray’ın eski golcülerinden Necati Ateş, Kanal 24’te ekranlara gelen Maç Önü programında Sarı-Kırmızılıların, Yeni Malatyaspor deplasmanında aldığı yenilgiyi değerlendirdi.

“Tudor’un her kazandığı maçtan sonra sistemi değiştirmesi, oyuncuların yumuşak olması, kazanmayı az istemesi yenilginin en büyük nedenleri oldu. Oyuncuların yüzünden kazanamayacağı belliydi. Maç 2-0 olmuş, haykıran itiraz eden bir futbolcu yok. Yönetim Tudor’la devam ederek, kendisini ateşe atıyor. Tudor’un nasıl bir kredisi varsa bir türlü tükenmiyor. Galatasaray tarihinde bu kadar başarısız olup da sabredilen bir hoca görmedim. Futbol okuma oyunudur, saha kenarında maçı okuyabilirsen kazanırsın. Maça üçlü savunmayla başlıyorsun, geriye düşünce neden dörtlüye geçiyorsun? 89.dakikada Eren’i oyuna aldı, Tudor’un B planı buysa hiçbir planı yok demektir."

"Fatih Terim, o soyunma odası koridorlarında yürümeye başladığı an her şey değişir. Fatih Terim hiçbir zaman Galatasaray’a küsmez. En zor zamanında da sırt çevirmez. Galatasaray, geçen sezona dönmeye başladı. Galatsaray’ın stoper, sol bek, sol kanat ve forvet oyuncuya ihtiyacı var. Fatih Terim gelse 1 aylık antrenmanla ben bile oynarım. Beşiktaş yenilgisinden sonra Fatih Terim gelseydi, Galatasaray bugün bu kaybı yaşamazdı.”

Igor Tudor’un tercihlerini eleştiren Necati Ateş, Hırvat teknik adamla yolların ayrılıp Fatih Terim’in göreve getirilmesi gerektiğini söyledi.

Senin için hazırladığımız haberler