Sevilla, Victor Nelsson ile ilgileniyor

İsa Kethüda
18.11.2023 - 09:26 | Son Güncellenme: 18.11.2023 - 09:33

Transfer haberleri...İspanya Ligi takımlarından Sevilla, Galatasaray'da forma giyen Danimarkalı savunma oyuncusu Victor Nelsson için yeniden harekete geçti.

Sevilla, Victor Nelsson ile ilgileniyor

İspanya La Liga Santander ekiplerinden Sevilla, sakatlıklarla boğuşan ve bu sezon hiç süre alamayan Galatasaraylı eski savunma oyuncusu Marcao ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Marcao'nun yerine Nelsson

İspanyol temsilcisi, Brezilyalı savunma oyuncusunun yerini Galatasaray forması giyen ve daha önce de kadrosuna katmak istediği Victor Nelsson ile doldurmak istiyor.

Sabah'ta yer alan habere göre; ara transfer döneminde Marcao'yu gönderecek olan Sevilla'nın stoper listesinde Victor Nelsson yer alıyor.

İlgini Çekebilir
Büyükekşi: "Hakemlerde gruplaşma var, bunun önüne geçmeliyiz"
Habere Git

Sevilla, Galatasaray'ın kapısını çalacak

Danimarkalı savunmacı için iki kez yaptığı girişimden sonuç alamayan İspanyollar, ocak ayında tekrar Galatasaray'ın kapısını çalacak.

Galatasaray kolaylık sağlayacak

Sarı-kırmızılı kulüp, yedek kaldığı için mutsuz olan ve geçtiğimiz günlerde menajerlik şirketini de değiştiren Nelsson'un transferine bu kez kolaylık sağlayabilir.

Bu sezonki performansı

Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam eden 25 yaşındaki savunma oyuncusu, bu sezon 15 maçta forma giydi.

İlgini Çekebilir
Berlin'de dev maç! Almanya-Türkiye...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler