Pepe'den Chelsea'ye olay sözler!

06.04.2021 - 16:17 | Son Güncellenme: 14.04.2021 - 11:18

Daha önce Beşiktaş'ta da oynayan Portolu Pepe, Chelsea ile yapacakları Şampiyonlar Ligi maçı öncesi konuştu. Pepe, rakiplerine 'para' göndermesi yaptı.

Pepe'den Chelsea'ye olay sözler!

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

Portekiz ekibi Porto'nun formasını giyen tecrübeli defans oyuncusu Pepe, Chelsea ile yarın Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları maç öncesinde değerlendirmelerde bulundu.

Porto, Chelsea maçına ne kadar hazır?

Porto kaptanı, "Koronavirüs sebebiyle bizim stadyumumuz değil ama Sevilla'nın Stadı; Estadio Ramón Sánchez Pizjuán'da oynayacağız. Maçı nasıl oynamamız gerektiğini biliyoruz. Takım iyi ve olumlu bir gidişat var. Takım arkadaşlarımla birlikte bunu taraftarlarımıza ve teknik ekibe göstermek istiyoruz" dedi.

Pepe'den Chelsea'ye: 700 milyon Euro değerinde, oynamayan bir takım

Öte yandan Chelsea'nin büyük yıldızlarının olduğunun hatırlatılması üzerine ise Pepe flaş bir yanıt verdi. Pepe, futbolu paranın değil oyuncuların oynadığını şu sözlerle dile getirdi: 

"Chelsea, yaklaşık 700 milyon Euro değerinde bir kadrosu olan ama oynamayan bir takım. Yıldızları var ama biz maça iyi bir hazırlık yaptı. Neler olacağını belirleyecek şey oyunun kendisidir. Biz en iyi şekilde mücadele edeceğiz. Futbolda hiçbir şeyin garantisi yok ama kazanabilir, taraftarlarımızı mutlu edebiliriz."

İki takım arasındaki maçlar

Porto ile Chelsea arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi maçı 7 Nisan Çarşamba günü İspanya'da oynanacak. İki takım arasında oynanan son 8 maçta Porto 2 kez kazanırken, 1 maç berabere bitti, 5 maçı da Chelsea kazandı.

Senin için hazırladığımız haberler