Abel Ferreira, Fenerbahçe'nin Teklifini Reddetti

İsa Kethüda
31.05.2023 - 09:40 | Son Güncellenme: 31.05.2023 - 09:53

Teknik Direktör Jorge Jesus ile yollarını ayıracak olan Fenerbahçe, Brezilya Ligi'nde Palmeiras'ta görev yapan Abel Ferreira'ya teklif götürdü. Detaylar.

Abel Ferreira, Fenerbahçe'nin Teklifini Reddetti

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Antalyaspor'u sahasında 2-0 mağlup eden ancak şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de Teknik Direktör arayışları devam ediyor. Sarı-lacivertli takım için flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Ligin tamamlanmasıyla birlikte Teknik Direktör Jorge Jesus ile yollarını ayıracak olan Fenerbahçe'nin görüştüğü isim Brezilya'da ortaya çıktı.

Fenerbahçe'den Abel Ferreira'ya teklif

Portekiz'de yayın yapan Record sitesine göre; Fenerbahçe'nin, Brezilya Serie A Ligi ekiplerinden Palmeiras'ta görev yapan Abel Ferreira'ya teklif götürdüğü belirtildi.

İlgini Çekebilir
Koç ile Kadıköy'de yine MUTLU SON yok
Habere Git

Teklife olumsuz yanıt verdi

Haberde, sarı-lacivertli takımın Portekizli teknik direktörü Jorge Jesus'un yerine düşündüğü ancak başarılı çalıştırıcının yapılan teklife olumsuz yanıt verdiği ifade edildi.

PSG'nin de listesinde

Palmeiras kulübü ile olan sözleşmesi 2024 yılının sonuna kadar devam eden Abel Ferreira'nın ismi, kısa bir süre önce Fransız devi PSG ile de anılmıştı.

Palmeiras'ta mutlu

Brezilya'da mutlu olan 44 yaşındaki teknik adamın Palmeiras kulübünden ayrılmaya sıcak bakmadığı belirtildi.

İlgini Çekebilir
Cimbom, Fener ile makası giderek açıyor
Habere Git

Öte yandan Abel Ferreira, üst üste ikinci kez Portekiz Spor Gazetecileri Derneği tarafından ülke dışında çalışan en iyi Portekizli teknik direktör ödülünün sahibi oldu.

Senin için hazırladığımız haberler