Chelsea'nin Paramount Plus Sponsorluğuna Engel | Premier Lig Haberleri

Orhan Gülek
19.06.2023 - 17:05 | Son Güncellenme: 19.06.2023 - 17:16

Premier Lig yönetimi, Chelsea'nin yayın platformu Paramount Plus'la sponsorluk anlaşması imzalamasını haksız rekabet yaratacağı gerekçesiyle reddetti.

Chelsea'nin Paramount Plus Sponsorluğuna Engel | Premier Lig Haberleri

AJANSSPOR - HABER

Premier Lig'de yeni sezonun kadro planlamasını ve transfer çalışmalarını sürdüren Chelsea'ye Premier Lig yönetiminden sponsorluk engeli geldi.

Premier Lig, Chelsea'ye izin vermedi

Athletic'te yer alan haberde Chelsea'nin ABD merkezli şirketle forma göğüs sponsorluğu anlaşması yapmasına ligin yayıncılarıyla haksız bir rekabet yaratacağı için izin verilmediği belirtildi.

Maviler, yeni sponsor arayışında

Chelsea'nin forma sponsorluğu için "Three" ile olan sözleşmesi bu yaz sona eriyor. Londra ekibinin ilerleyen günlerde forma göğüs sponsorluğu için bir firmayla anlaşma sağlayacağı belirtildi.

Chelsea'de takım Pochettino'ya emanet edilmişti

İngiltere Premier Lig'de tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren Chelsea'de yeni teknik direktör geçtiğimiz haftalarda belli olmuştu.

Sezon içerisinde Thomas Tuchel, Graham Potter ve Frank Lampard'ın menajerlik koltuğuna oturduğu Chelsea'de kötü gidişat durmazken gelecek sezon için takımın başına Mauricio Pochettino'nun geleceği açıklandı.

Senin için hazırladığımız haberler