PSG’de Gözler Kylian Mbappe Transferi İçin Chelsea’de

İsa Kethüda
01.08.2023 - 21:09 | Son Güncellenme: 01.08.2023 - 21:14

Chelsea Başkanı Todd Boehly’nin PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi ile yaptığı görüşme sonrası Chelsea’den Kylian Mbappe için yeni bir teklif bekleniyor..

PSG’de Gözler Kylian Mbappe Transferi İçin Chelsea’de

DIŞ HABER - AJANSSPOR

PSG’den ayrılması beklenen Kylian Mbappe’nin transferi için yeni bir gelişme yaşandı. Chelsea Başkanı Todd Boehly’nin PSG’nin başkanını arayarak görüşmesi üzerine Premier Lig ekibinden Kylian Mbappe için yeni bir teklif bekleniyor. 

Telefon görüşmesi teklifin sinyallerini verdi

L'Equipe tarafından aktarılan bilgilere göre geçtiğimiz günlerde Premier Lig ekiplerinden Chelsea’nin başkanı Todd Boehly, PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Yapılan görüşmenin ardından ise yeni bir transfer teklifinin yolda olabileceği belirtildi. Paris Saint-Germain yeni sezon başlamadan ekip ile yolları ayırması beklenen Kylian Mbappe için Chelsea’den yeni bir teklif bekliyor. 

Mbappe’nin siniri Chelsea’nin önünü açacak 

L'Equipe kaynaklı haberin devamında Kylian Mbappe’nin transferi konusunda giderek sinirlendiği belirtildi. Takımdan bir an önce ayrılmak istediğinin altı çizilen Mbappe’nin bu tutumunun Chelsea’den gelecek yeni bir transfer teklifinin önünü açabileceği aktarıldı. Fransız gazetesine göre Chelsea bir teklif ile Mbappe’yi PSG’nin elinden almaya istekli olabilir. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan Galatasaray'a 1 numara savaşı!
Habere Git

Mbappe, PSG ile sözleşme yenilemedi

Gelecek sezon Paris Saint-Germain ile sözleşmesi sona erecek olan Kylian Mbappe’nin Fransız ekip ile bir yıl daha kontrat uzatması için son tarih geçti. 24 yaşındaki forvetin mevcut sözleşmesi ise gelecek yıl sona erecek. 

“En iyi oyuncunuz asla bedavaya ayrılamaz”

Ekibi ile yeni bir sözleşme imzalamayan Kylian Mbappe’nin sözleşmesinin bitmesine 1 yıl daha olmasına rağmen ekibi ile yolları daha erken ayırması bekleniyor. PSG ise 24 yaşındaki futbolcunun bonservisini alabilmek için gelecek yıla kalmadan Mbappe transferinin gerçekleşmesini istiyor. Mbappe gelecek yıl herhangi bir takıma transfer olması durumunda PSG’ye herhangi bir bonservis geliri sağlamayacak. PSG Başkanı Al-Khelaifi yaptığı bir açıklamada bu konuda, "Futbol standartlarına göre, en iyi oyuncunuzun asla bedavaya ayrıldığını göremezsiniz. Sadece olmaz işte. Dünyanın en iyi oyuncusunun bedavaya gitmesine izin vermek istemiyoruz, bu imkansız.” ifadelerini kullandı.

Arabistan’dan Mbappe için rekor teklif 

Geçtiğimiz günlerde Sky Sports tarafından paylaşılan bir haberde Suudi Arabistan Pro Lig’in Kylian Mbappe transferi konusunda ısrarcı olduğu aktarıldı. 24 yaşındaki forveti renklerine katmak isteyen Al-Hilal Mbappe’nin kulübü PSG’ye 300 milyon Euro teklif etti. Transfer bedeli için 300 milyon teklif edilen forvet oyuncusunun aldığı maaş teklifi ise yıllık 700 milyon Euro oldu. Mbappe’ye teklif edilen bu rekor teklife göre genç oyuncu teklifi kabul etmesi durumunda günlük 1,9 milyon Euro saniyede ise 22 euro kazanacak. 

İlgini Çekebilir
Kara Kartal ile ismi anılmıştı! Temsilcisi görüşmeyi doğruladı...
Habere Git

Arabistan’a gitmektense yedek kulübesinde kalır

Relevo tarafından aktarılan bilgilere göre PSG, Kylian Mbappe için Al-Hilal’den gelen 300 milyon Euro'luk teklife evet dedi. Kylian Mbappe ise Arabistan’dan gelen bu teklife ekibi kadar sıcak yaklaşmadı. Ünlü futbolcuya yakın bir kaynağın aktardığı bilgilere göre Mbappe, Arabistan’a transfer olmaktansa 1 yıl yedek kulübesinde beklemeyi tercih ediyor.  

“Kylian, Fransa’nın başkentinde kalmalı”

PSG’nin Kylian Mbappe için 300 milyon Euro'luk teklifi kabul ettiğinin belirtilmesinin ardından Paris Belediye Başkanı Anne Hidalgo, Fransız kulübe tepki gösterdi. BFM TV için konuşan belediye başkanı açıklamalarında Kylian Mbappe’yi savundu. Hidalgo 24 yaşındaki futbolcu için şu ifadeleri kullandı: “PSG, Kylian Mbappe ile ne yapıyor anlamıyorum. Dünyanın en iyi oyuncusuna sahipler. Mbappe’yi oynatmamaya gayet hazırlar ve bu konuda hiçbir şey anlamadığımı kabul ediyorum. Kylian olağanüstü bir oyuncu. Kylian’ı Paris’te tutmak isterim. O, Fransa’nın başkentinde kalmalı. ''

Sözleşme uzatmak istemeyince kadroda yer bulamadı

Kylian Mbappe’nin PSG’den ayrılmak istemesi 24 yaşındaki forveti zorda bıraktı. Ekip ile sözleşmesini uzatmak istemeyen ve Arabistan’a da gitmek de istemeyen forvet ekibi tarafından kadro dışı bırakıldı. PSG’de kadroda yer bulamayan Mbappe geçtiğimiz günlerdeki idmanını da ekipte kadro dışı kalan diğer oyuncular ile yaptı. 

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da Mehmet Can Aydın imzayı attı!
Habere Git

Mbappe’den PSG’de inanılmaz performans

Paris Saint-Germain’in gözde oyuncularından Kylian Mbappe geçtiğimiz sezon ekibi için 43 maçta forma terletti. Sahada olduğu dakikalarda 41 gol kaydeden ve 10 golün de asistini yapan 24 yaşındaki futbolcu performansı ile dikkat çekti. 

Senin için hazırladığımız haberler