Beşiktaş Haberleri | Rıza Çalımbay'dan, Aboubakar'la özel görüşme

Orhan Gülek
24.11.2023 - 09:54 | Son Güncellenme: 24.11.2023 - 09:59

Beşiktaş'ta teknik direktör Rıza Çalımbay, son maçlarda sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar'la özel bir toplantı gerçekleştirdi.

Beşiktaş Haberleri | Rıza Çalımbay'dan, Aboubakar'la özel görüşme

AJANSSPOR - HABER

Şenol Güneş sonrası Burak Yılmaz döneminde de istenen sonuçları almaktan uzak olan Beşiktaş, bir teknik direktör değişikliği daha yaşadı. Mağlubiyetlerin ardından istifasını veren Burak Yılmaz, Beşiktaş'taki görevini tecrübeli çalıştırıcı Rıza Çalımbay'a bıraktı. Rıza Çalımbay yönetimindeki ilk maçına Başakşehir karşısında çıkan Beşiktaş, sahadan 1-0 galip ayrılırken taraftarın gözünde de yeniden güven tazeledi.

Takımı tekrardan toparlama çalışan Çalımbay'ın sakatlığını atlatan Kamerunlu yıldız Vincent Aboubakar ile bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi.

"Artık kaliteni göstermen gerekiyor"

Çalımbay'ın yıldız futbolcuya "Sakatlığın tamamen geçti. Artık kaliteni göstermen gerekiyor. Takım olarak sana çok ihtiyacımız var. Seninle birlikte hücum gücümüzün daha da yükseleceğini düşünüyorum" dediği öğrenildi.

"Samsun maçında senden gol bekliyorum"

Çalımbay'ın Kamerunlu yıldıza "Samsun maçında senden gol bekliyorum" ifadelerini de kullandığı öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a maliyeti 7 milyon Euro! Futbolu bıraktı
Habere Git

Aboubakar'dan Çalımbay'a söz

Yıldız futbolcu Vincent Aboubakar'ında Çalımbay'ın yaptığı konuşmadan son derece memnun olduğu ve hocasına Samsun maçında gol sözü verdiği belirtildi.

Vincent Aboubakar'ın performansı

31 yaşındaki yıldız Beşiktaş formasıyla bu sezon 18 maçta görev aldı. Kamerunlu golcü söz konusu maçlarda takımına 11 gol, 3 asistlik katkıda bulundu. Yıldız forvet Samsun maçında da takımının en önemli kozu olacak.

Samsunspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Yılport Samsunspor - Beşiktaş maçı 26 Kasım Pazar günü saat 16:00'da oynanacak. Mücadeleyi beIN Sports 1'de canlı izleyebilirsiniz.

Senin için hazırladığımız haberler