Sarıyer Genel Kaptanı Zafer Öztürk, Fethiyespor beraberliğini değerlendirdi:

Ajansspor
16.10.2023 - 15:00 | Son Güncellenme: 16.10.2023 - 15:00

Sarıyer Genel Kaptanı Zafer Öztürk, Fethiyespor beraberliğini değerlendirdi:

Sarıyer Genel Kaptanı Zafer Öztürk, Fethiyespor beraberliğini değerlendirdi:

İSTANBUL (AA) - TFF 2. Lig'in 8. haftasında evinde Fethiyespor ile 2-2 berabere kalan Sarıyer'in Genel Kaptanı Zafer Öztürk, ilk yarıda yakaladıkları fırsatları değerlendiremediklerini söyledi.

Öztürk, Fethiyespor maçına ilişkin AA muhabirine yaptığı açıklamada, mücadelenin hakkının 2-2 olmadığını dile getirerek, "İlk yarıda rakibin 1 net pozisyonu var bizim 4 pozisyonumuz vardı. Aslında ilk yarı skoru 4-1 olmalıydı ancak son vuruşlarda sonuçlandırmayı yapamadığımız için ilk yarı sadece 1 gol bulduk." dedi.

İkinci yarıda Fethiyespor'un, üzerlerine geldiğini ve takımlarının da psikolojik olarak geri çekildiğini anlatan Öztürk, şunları kaydetti:

"Klasik, 1-0 skoru hep aldatır oyuncu grubunu. Geri çekildik psikolojik olarak, rakip üstümüze geldikçe de hataya meyilli olduk. Arka arkaya 2 gol yedik. Sonrasında baskı kurduk. Oyun yönü bizim yönümüze döndü tekrar. Baskıyla golü bulduk ama galibiyet golüne ulaşamadık. Bir hafta önceki 24 Erzincanspor maçında da aynı şey oldu. İlk devrede çok iyi oynayan, sahada pozisyonları bulan bir takım; ikinci yarıda geriye düşen, maçın sonuna doğru beraberliği kurtaran bir takım olduk. Her iki maçta da yüzde 100 galibiyeti hak eden taraf bizdik."

Ligde 9. hafta mücadelesinde 18 Ekim Çarşamba günü İnegölspor deplasmanda yapacakları maçta, geride kalan hafta yaşadıkları kaybı telafi etmek istediklerini vurgulayan Öztürk, "Pazar günü de iç sahada Kastamonuspor ile oynayacağız. Hedefimiz tabii ki bir üst lig, play-off çıtasında kalmak. Kazanmak zorundayız. Oyuncu grubumuza bunu anlatıyoruz. Teknik ekip de her şeyin farkında. Bu iki hafta istediğimiz sonuçları alıp zirveden mücadelesinden kopmamayı hedefliyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Sarıyer'deki Yusuf Ziya Öniş Stadı'nda yenileme çalışmaları yapıldığı için iç saha maçlarını Maltepe Hasan Polat Stadı'nda yaptıklarını anımsatan Öztürk, deplasmanda oynuyormuş gibi hissettiklerini bunun da takımı etkilediğini belirterek, "Kurduğumuz takım çok kaliteli. Lig tecrübesi olan, üst liglerden de oyuncuların olduğu bir takım. İnşallah bu takım uzun yıllar çektiğimiz hasreti sona erdirecek. İnşallah bir üst lige çıkacağız." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler