Fatih Terim'den İsviçre - Türkiye Replay paylaşımı

Akın Ungan
10.09.2023 - 14:54 | Son Güncellenme: 10.09.2023 - 15:03

A Milli Takım'ın efsane teknik direktörü Fatih Terim, depremzedeler için İsviçre ile oynanan Replay maçının ardından paylaşım yaptı. İşte tüm detaylar.

Fatih Terim'den İsviçre - Türkiye Replay paylaşımı

AJANSSPOR HABER

Şubat ayında meydana gelen depremden etkilenen vatandaşlarımıza destek olmak için EURO 2008'de oynanan İsviçre - Türkiye maçının tekrarı düzenlendi. O dönem kadroda bulunan Türk ve İsviçreli futbolcular bir araya gelerek, gelirlerinin depremzedeler yararına kullanılacağı replay maçında forma giydi. 2-2 sona eren mücadelenin ardından teknik direktör Fatih Terim, sosyal medya hesabından bir video paylaştı.

"Bu kadar sık oyuncu değiştirmek zorunda kalmayı beklemiyordum"

Efsane teknik adam Fatih Terim, "Eski öğrencilerim, yeni meslektaşlarımla çok anlamlı bir amaç uğruna bir aradaydık. İlk andan itibaren tüm anıların canlı kaldığını görmek beni çok mutlu etti. Yine de şunu söylemem gerekir ki hiç bu kadar sık oyuncu değiştirmek zorunda kalmayı beklemiyordum" dedi.

Terim, son olarak "Parçası olmaktan mutluluk duyduğum bu özel gün vesilesiyle, yaşadığımız deprem felaketinde desteklerini bizden esirgemeyen İsviçreli dostlarımıza ve Lozan’daki bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
İsviçre - Türkiye Replay maçında dostluk kazandı!
Habere Git

İsviçre - Türkiye maçının golleri ve maç sonucu

Türkiye'nin gollerini Semih Şentürk ve penaltıdan Volkan Demirel attı. İsviçre'nin gollerini ise Eren Derdiyok ve Matias Vitkieviez kaydetti. Karşılaşma 2-2 berabere bitti.

Arama kurtarmaya katılan ekip tanıtıldı

Maçın devre arasında Türkiye'deki depremlerin ardından İsviçre'den gelerek arama kurtarma çalışmalarına katılanlar sahaya çıktı. Kurtarma ekibi tribünlerden büyük alkış aldı. Ekibin içerisindeki köpek de büyük ilgi gördü

Senin için hazırladığımız haberler