Tokatspor'u sıkıntı bastı!

14.09.2016 - 12:18 | Son Güncellenme: 14.09.2016 - 13:58

Tokatspor Genel Menejeri Aytunç Bozkurt, geçtiğimiz hafta oynanan 1461 Trabzonspor maçında şanssızlıklar yaşadıklarını söyledi. Bozkurt, sakatlıkların canlarını sıktıklarını belirtti.

HABER: Volkan TOSLAK 

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Tokatspor'da yüzler gülmüyor. Borbo beyazlılarda, geçtiğimiz hafta oynanan 1461 Trabzonspor maçının en iyi oyuncularından ikisi olan Kaptan Koray Çölgeçen ve santrfor Eren Görür iki hafta sahalardan uzak kalacak. 

Tokatspor Genel Menejeri Aytunç Bozkurt, sakatlıkların ve hazır olmayan oyuncularından çokluğundan dert yandı. Ligde iyi işler yapmak istediklerini ve bu doğrultuda oluşturulan kadro yapısında istenmeyen olayların yaşandığını ifade eden Bozkurt, "Cumartesi günü Menemen Belediyespor'la karşılaşacağız. Bizim için zor bir maç. Teknik heyet de bu maç öncesi kadro kurmakta zorlanıyor. En iyi iki oyuncumuzun yanı sıra Doğan Altınkaya ve Samet Katanalp'in de sakatlıkları devam ediyor. Kamp döneminde aramıza geç katılan Serdar Eylik, Gökhan Süzen, Emrah Meteoglu, Gökalp Secal, Eser Yayla ve Turgut Selim Özdemir de hazır değil" dedi. 

Hazırlıkların devam ettiğini ifade eden Bozkurt, "Burada seyircilerimizin desteğini bekliyoruz. Ama eksik çok. Yeni kurulan bir takımız. Rakip güçlü bir kadroya sahip. Sahada gereken mücadeleyi yapacağız" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler