Trabzonspor'a 3,5 milyon Euro! Passolig'in yerine...

Özgür Koç
08.03.2024 - 13:07 | Son Güncellenme: 08.03.2024 - 13:21

Gelecek sezondan itibaren kulüpler, Passolig dışında anlaşmaya vardıkları başka bir elektronik bilet satış organizasyon firması ile çalışacabilecek. Trabzonspor'un anlaşmaya vardığı firma belli oldu. İşte detaylar...

Trabzonspor'a 3,5 milyon Euro! Passolig'in yerine...

AJANSSPOR - HABER

Geçtiğimiz aylarda Kulüpler Birliği Vakfı yaptığı açıklama ile elektronik bilet satışı için organizasyon ve teknik altyapı kabiliyeti olan firmalarla görüşme kararı alındığını duyurmuştu. 
Gelecek sezon kulüpler anlaşmalı olduğu firmalarla geliştirilen yerel uygulamalar üzerinden maç bileti satışlarını gerçekleştirebilecek.

Trabzonspor, Papara ile anlaştı

Günebakış'ın haberine göre, Trabzonspor, stadyum isim sponsoru olan Papara ile elektronik bilet satış rganizasyonu için anlaşmaya vardı.

3,5 milyon Euro gelir

Yeni sezondan itibaren geçerli olacak anlaşma ile Trabzonspor, Papara’dan 3.5 milyon euroluk bir kazanç sağlayacak. Bordo mavili taraftarlar yeni sezonda Papara kartları ile maçlara giriş yapacak. 

Stat isim sponsoru da Papara

Trabzonspor, stadyum isim sponsorluğu için sezon başında Papara ile 5 yıllık sözleşme imzalamıştı. Bordo-mavililerin stadının yeni ismi ‘Papara Park’ olurken Karadeniz ekibinini, bu anlaşmadan 1 milyar 416 milyon TL gelir elde edeceği açıklanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler