Tümer Metin'den Galatasaray-Kayserispor maçı sonrası Zaha'ya sert eleştiri

Orhan Gülek
16.01.2024 - 00:48 | Son Güncellenme: 16.01.2024 - 00:56

Galatasaray, Süper Lig'in 20. haftasında RAMS Park'ta Kayserispor'u 2-1 mağlup etti. Maç sonu Tümer Metin, Zaha'yı sert sözlerle eleştirdi.

Tümer Metin'den Galatasaray-Kayserispor maçı sonrası Zaha'ya sert eleştiri

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray, Süper Lig'in 20. haftasında RAMS Park'ta Kayserispor'u konuk etti. Sarı-kırmızılılar, karşılaşmayı Nelsson ve Mertens'in golleriyle 2-1 kazandı. Tivibu Spor'da konuşan Tümer Metin, karşılaşmanın ardından Galatasaray'lı yıldız Zaha'ya sert sözlerle yüklendi.

"Bugün bir tane iş yapmadı"

Zaha'nın performansını eleştiren Tümer Metin, "Başka bir Zaha mı geldi? Ben anlamıyorum. Premier Lig'de sağ beklerin önlem aldığı Zaha bu mu? Bugün bir tane iş yapmadı. Bu formsuzluk değil. Benim için Zaha büyük bir hayal kırıklığı" dedi.

"Icardi bir gün denize giriyor, bir gün kayak yapıyor"

Icardi'nin sakatlığına da değinen Tümer Metin, "Icardi bir gün denize giriyor, bir gün kayak yapıyor. Elmacık kemiği kırık, topuktan ciddi bir sıkıntı yaşamış, haftalarca iğneyle oynamış...Ben topuk sakatlığı yaşadım... kayak filan yapamazsın." dedi.

İlgini Çekebilir
Cimbom, 86'da 3 puana uzandı!
Habere Git

"Eksikliği göz önüne serdi"

Galatasaray'ın forvet bölgesinde sorunlar yaşadığını dile getiren Tümer Metin, "Kerem ve Icardi'nin yokluğu hücum yönünde eksikliği göz önüne serdi." dedi.

Cimbom, puan farkın açılmasına izin vermedi

Kayserispor galibiyeti sonrasu Galatasaray, lider Fenerbahçe'nin Gaziantep karşısında kazandığı haftayı kayıpsız geçti ve 2 puanlık farkın açılmasına izin vermedi.

Senin için hazırladığımız haberler