Vincent Aboubakar'dan Al-Nassr ve Cristiano Ronaldo açıklaması!

Ali Bozkurt
15.12.2023 - 22:57 | Son Güncellenme: 15.12.2023 - 22:58

Beşiktaş'ın Kamerunlu santrforu Vincent Aboubakar, Al-Nassr ve Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo ile ilgili yorumlarda bulundu. İşte detaylar.

Vincent Aboubakar'dan Al-Nassr ve Cristiano Ronaldo açıklaması!

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Vincent Aboubakar, Le Carre Media'ya açıklamalarda bulundu. 31 yaşındaki forvet, Al-Nassr'dan ayrılmasının Cristiano Ronaldo'ya yer açılması ile ilgili iddiaya cevap verdi. Aboubakar, bu iddialara şu cevabı verdi: "Al-Nassr kulübünün Cristiano Ronaldo’ya yer açmak için beni takımdan gönderdiğine dair çıkan haberler gerçeği yansıtmıyor. O dönem Ghislain Konan ile pazarlık yapıldı bu konuda. Cristiano Ronaldo takımda kalmamı istiyordu. Ben aileme daha yakın olmak için kendim ayrılma kararı aldım."

"Dünyanın en iyi taraftarları Beşiktaş'ın"

Le Carre Media'ya konuşan Vincent Aboubakar, "Dünyanın en iyi taraftarı Beşiktaş taraftarı mı?" sorusuna "İngiltere'de çok iyi taraftarlar var elbette ama Beşiktaş'tan daha iyisi var mı? Dürüst olmak gerekirse, dünyanın en iyi taraftarları Beşiktaş'ın" cevabını verdi.

Kadro dışı bırakıldı

11 Ekim'de Beşiktaş Kulübü, sosyal medya hesabından 5 oyuncuunun kadro dışı bırakıldığını duyurdu. Kadro dışı kalan oyuncuların arasında Vincent Aboubakar'da yer aldı. Aboubakar'la birlikte; Valentine Rosier, Rachid Ghezzal, Jean Onana ve Eric Bailly yer aldı.

Aboubakar'ın bu sezonki performansı

Bu sezon Beşiktaş ile 22 maça çıkan Vincent Aboubakar, 11 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. Sahada 1674 dakika yer alan 31 yaşındaki golcü futbolcu, Beşiktaş tarafından performans düşüklüğü ve takım içindeki uyumsuzlukları nedeniyle kadro dışı bırakılan futbolcular arasında yer aldı.

Milli takım performansı

Kamerun milli takım formasını 18 yaşında sırtına geçiren Vincent Aboubakar, tam 97 kez milli takım formasını giydi. Kamerun'un kaptanlığını üstlenen tecrübeli futbolcu, 97 maçta 37 gol ve 7 asistlik performans ortaya koydu. Aboubakar milli takımında toplamda 6312 dakika giydi.

Senin için hazırladığımız haberler