Yorumcular şaşırıyor ama Sergen Yalçın ondan vazgeçmiyor

10.01.2021 - 00:15 | Son Güncellenme: 10.01.2021 - 18:14

Beşiktaş haberleri... Beşiktaş, Süper Ligin 18. haftasında yarın Atakaş Hatayspor'la deplasmanda karşı karşıya gelecek. Peki iki takımda hangi oyuncular sakat, cezalı ve sarı kart sınırında? Karşılaşmanın orta ve VAR hakemi kim? İşte 11'ler ve karşılaşmaya dair bütün detaylar...

Yorumcular şaşırıyor ama Sergen Yalçın ondan vazgeçmiyor

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş  haberleri... Beşiktaş, Süper Ligin 18. haftasında Atakaş Hatayspor'la deplasmanda karşı karşıya gelecek. Peki iki takımda hangi oyuncular sakat, cezalı ve sarı kart sınırında? Karşılaşmanın orta ve VAR hakemi kim? İşte 11'ler ve karşılaşmaya dair bütün detaylar...

Maç hangi kanalda, saat kaçta?

Süper Lig'in 18. haftasında gol krallığını 10 golle paylaşan Boupenza'lı Hatayspor ve Larin'li Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Antakya Atatürk Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 19.00'da başlayacak ve maçı beIN Sports HD 1 canlı olarak yayınlayacak.

2 takım bu sezon ne yaptı?

Ligde üst üste aldığı galibiyetlerle liderliğe yerleşen Beşiktaş, oynadığı 16 maçta 11 galibiyet, 4 mağlubiyet, 1 beraberlik aldı.

Ligdeki ilk sezonunda Atakaş Hatayspor ise 8 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 3 beraberlikle 6. sırada yer alıyor.

5 maçlık galibiyet serisi

Süper Lig'de aldığı üst üste galibiyetlerle liderliğe yerleşen siyah-beyazlılar oynadığı son 5 maçı da kazandı.

Ligin 12. haftasında Aytemiz Alanyaspor'a 2-1 mağlup olan siyah-beyazlı ekip, bu yenilginin ardından Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 4-0, MKE Ankaragücü'nü 1-0, Demir Grup Sivasspor'u 3-0, Hes Kablo Kayserispor'u 2-0, Çaykur Rizespor'u 6-0 yendi.

Stoperler ceza sınırında

Siyah-beyazlı ekipte Domagoj Vida ve Welinton Souza'nın yanı sıra Bernard Mensah yarınki karşılaşma öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Üçer sarı kartı bulunan Vida, Welinton ve Mensah, Atakaş Hatayspor maçında da sarı kart görürse, 19. haftada Galatasaray ile oynanacak derbi maçta cezalı duruma düşecek.

Hatayspor'da eksik var mı?

Sakatlığı süren Yusuf Abdioğlu, Mame Diouf ve Jean-Claude Billong'un durumları da maç saatinde belli olacak.

Beşiktaş'ın Atakaş Hatayspor maçı kamp kadrosu belli oldu

 Süper Lig'in 18. haftasında yarın Atakaş Hatayspor'la deplasmanda karşı karşıya gelecek Beşiktaş'ın kamp kadrosu belli oldu.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, kadroda şu isimler yer alıyor:

"Ersin Destanoğlu, Utku Yuvakuran, Valentin Rosier, Francisco Montero, Fabrice N'Sakala, Welinton Souza, Domagoj Vida, Rıdvan Yılmaz, Josef de Souza, Oğuzhan Özyakup, Atiba Hutchinson, Necip Uysal, Dorukhan Toköz, Kartal Yılmaz, Georges-Kevin N'Koudou, Güven Yalçın, Vincent Aboubakar, Cyle Larin, Rachid Ghezzal, Ajdin Hasic ve Atakan Üner"

Beşiktaş'ta sakat ve cezalı oyuncu var mı?

Sakat: Gökhan Töre, Mensah, Adem Ljajic

Kadro dışı: Douglas, Tyler Boyd, Jermain Lens

Maçın VAR ve orta hakemi kim?

Hatayspor ile Beşiktaş arasında oynanacak mücadeleyi hakem Ali Palabıyık yönetecek. Yardımcılıklarını ise Serkan Olguncan, Serkan Çimen, Murat Erdoğan yapacak. 

Ali Şansalan (VAR)
Ekrem Kan (AVAR)

İşte 11'ler

Hatayspor: Akın Alkan, Popov, Pablo Santos, Billong, Mesut Çaytemel, Aabid, Ruben Ribeiro, Adama Traore, Boupendza, Akintola, Selim Ilgaz.

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Vida, Welinton, N'Sakala, Josef, Necip, Atiba, Ghezzal, Larin, Aboubakar.

Oğuzhan yedek

Son maçlarda performansıyla dikkat çeken Oğuzhan Özyakup, Hatayspor karşısında yedek soyunacak. Dorukhan Toköz de yedek kulübesindeki yerini aldı. Sergen Yalçın orta sahada Necip-Atiba-Josef'i tercih ederek defansif ağırlıkla maça başlayacak. Ghezzal ise 3 maç sonra yeniden 11'deki yerini aldı.

Senin için hazırladığımız haberler