Adana 1954 FK Başkanı Menderes Kutlu'dan yeni stadyum müjdesi

Ali Bozkurt
03.10.2023 - 18:19 | Son Güncellenme: 03.10.2023 - 18:22

Son dakika transfer haberi: Adana 1954 FK Başkanı Menderes Kutlu'dan yeni stadyum açıklaması geldi. Detaylar haberimizde...

Adana 1954 FK Başkanı Menderes Kutlu'dan yeni stadyum müjdesi

AJANSSPOR HABER

TFF 3. Lig'de ilk 4 haftada 12 puanla liderlik koltuğuna oturan Adana 1954 FK'da başkan Menderes Kutlu açıklamalarda bulundu.

''Hedefimiz Süper Lig''

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Menderes Kutlu, "4 maçta 4 galibiyet elde ettik. Bu serinin mimarı hocamız Adem Çağlayan'dır. Türk futbolu ilerleyen yıllarda önemli bir hoca kazanacak. Adem Çağlayan'ın isminden bahsettireceğini düşünüyorum. Ordu maçında galibiyeti adeta taraftarımız elde etti. Maçlarımızı Tarsus'ta oynuyoruz; taraftarımıza çok teşekkür ediyorum bizleri yalnız bırakmıyorlar. Adana'da takımımızla birlikte yeni bir heyecan başladı. Kulüp olarak çok mutluyuz. Kısa vadede hedefiniz 3. Lig'de şampiyonluk yaşamak, orta ve uzun vadede ise Süper Lig'e yükselmek" dedi.  

''10 bin kişilik yeni bir stadyum yapılacak''

Adana'ya yeni bir stadyum yapılacağından da bahseden Kutlu, "Önümüzdeki hafta yeni stadyumla ilgili ihale yapılacak. Adana 1954 FK için 10 bin kişilik yeni bir stadyum yapılacak. Yeni stadyumun yeri ise İncirlik Kavşağı'nda olacak. Bu konuda duyarlı davranışından ve desteğinden dolayı sayın bakanımız Ömer Çelik'e teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.  

Adana 1954 FK Başkanı Menderes Kutlu, Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak ile yakın dostlukları olduğunu ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiğini söyleyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler