Anadolu Efes'in yeni koçu belli oldu! EuroLeague şampiyonu isim...

Burak Alaca
01.04.2024 - 20:21 | Son Güncellenme: 01.04.2024 - 20:41

EuroLeague'deki temsilcimiz Anadolu Efes'te koç belirsizliği son buldu. İşte gelecek sezon takımın başına geçecek o isim...

Anadolu Efes'in yeni koçu belli oldu! EuroLeague şampiyonu isim...

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'deki temsilcimiz Anadolu Efes'te gelecek sezon takımın başına kimin geçeceği merakla bekleniyordu. İstanbul ekibinin yeni koçunun belli olduğu iddia edildi.

Anadolu Efes'in koçu belli oldu

Sportando'da Alessandro Maggi'nin haberine göre temsilcimiz sezon sonu Rusya Ligi (VTB) ekibi Zenit St. Petersburg ile sözleşmesi bitecek koç Xavi Pascual ile anlaşma sağladı.

Efes'in listesinde ilk sırada yer alıyordu

AJANSSPOR 6 Mart'ta özel olarak verdiği haberde Anadolu Efes'in adayları arasında ilk sırada ispanyol koçun olduğunu ve temasa geçildiğini duyurmuştu.

İlgini Çekebilir
Anadolu Efes, Play-In’e kalacak mı? İhtimaller, puan ve fikstür...
Habere Git

Zenit'te 4. yılını geçiriyor

2016-2018 yılları arası Yunan ekibi Panathinaikos BC'yi çalıştıran 51 yaşındaki antrenör 2020'den bu yana Zenit'i çalıştırıyor. Burada 2022'de Rusya Ligi'nde şampiyonluk yaşayan Pascual'in sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

Barça'yı son kez EuroLeague şampiyonu yaptı

2010'da İspanyol devi Barcelona; Juan Carlos Navarro, Ricky Rubio, Jaka Lakovic gibi yıldızların bulunduğu kadrosuyla Xavi Pascual yönetiminde son EuroLeague şampiyonluğuna ulaşmıştı.

Tomislav Mijatovic devam etmek istemiyor

Sezona takımın başında Erdem Can ile başlayan Anadolu Efes koçu ile yolları ayırdıktan sonra takımı 14 yıldır kulüpte asistan koçluk yapan Tomislav Mijatovic'e emanet etmişti. 44 yaşındaki Mijatovic'in kariyerine baş antrenör olarak devam etmek istemediği öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Efes bitirim ikilisi ile play-in'e tutundu
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler