Arda Güler'in canına tak etti! Ayrılık kararını kulübe bildirdi

Özgür Koç
14.04.2024 - 14:18 | Son Güncellenme: 14.04.2024 - 14:40

Sezon başında transfer olduğu Real Madrid'de süre bulmakta zorlanan ve takımının dün akşam oynadığı Mallorca' maçında da oynama şansı bulamayan Arda Güler'le ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Arda Güler'in canına tak etti! Ayrılık kararını kulübe bildirdi

AJANSSPOR - HABER

Sezon başında Fenerbahçe'den transfer rekoru kırarak 20+10 milyon Euro karşılığında transfer olduğu Real Madrid'de sezonun geride kalan bölümünde 7 maçta toplamda 98 dakika süre alabilen Arda Güler'in flaş bir karar aldığı ileri sürüldü.

Mallorca maçında süre alamadı

19 yaşındaki takımının LaLiga'nın 31. haftasında dün akşam Mallorca'yı 1-0 yendiği maçta da yedekler arasında yer alırken teknik direktör Carlo Ancelotti tarafından oynama şansı verilmedi.  

Real Madrid'den ayrılmak istiyor

Real Madrid taraftarlarının da takımda daha fazla süre alması için büyük destek verdiği Arda Güler'in Mallorca maçının ardından Real Madrid'den ayrılmak istediği iddia edildi.

Ayrılmak istediğini kulübe bildirdi iddası

İspanyol gazeteci Ramon Alvarez'in haberine göre; devre arasında başka bir kulübe kiralanması gündeme gelenArda Güler'in sezon sonunda Real Madrid'den ayrılmak istediğini kulübe bildirdi.

Ancoletti olumlu bakıyor

Haber detayında, Arda Güler hakkında gelen sorulara milli futbolcunun Real madrid'in geleceğinde önemli bir isim olacağını ancak forma giymek için çok çalışıp sabretmesi gerektiği cevabını veren İtalyan çalıştırı Carlo Ancelotti'nin de Arda Güler'in başka bir takıma kiralanması fikrine olumlu baktığı belirtildi.

Romano görüşmeler sezon sonu dedi

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano ise Arda Güler'in şu anda Real Madrid'den kiralık olarak ayrılma ile ilgili bir talepte bulunmadığını, görüşmelerin sezon sonunda gerçekleşeceğini ileri sürdü.

Senin için hazırladığımız haberler