Başakşehir, Mesut Özil'in ardından Michy Batshuayi'nin peşinde

14.07.2022 - 12:18 | Son Güncellenme: 14.07.2022 - 15:49

Transferde bombayı Fenerbahçe ile yollarını ayıran Mesut Özil'i kadrosuna katarak patlatan Medipol Başakşehir, bu kez Michy Batshuayi'nin peşine düştü. İşte detaylar...

Başakşehir, Mesut Özil'in ardından Michy Batshuayi'nin peşinde

Yeni sezon öncesi Mounir Chouiar, Eren Karaağaç, Ahmed Touba, Lucas Biglia, Alper Karaman, Patryk Szysz v Francis Nzaba ile kadrosunu güçlendiren, yılın en önemli transferlerinden birini yaparak Fenerbahçe ile yollarını ayıran Mesut Özil'i 1+1 yıllığına kadrosuna kattı.

Mesut'un ardından forvete flaş isim

Lacivert turunculular Mesut Özil transferinin ardından yine flaş bir ismi kadrosuna katmak için harekete geçti. Başakşehir, forvet hattını Süper Lig'i yakından tanıyan yıldız oyuncu ile takviye etmek istiyor.

Başakşehir, Michy Batshuayi'nin peşinde

Başakşehir, şampiyonluğa oynayacak kadronun bir parçası olarak Beşiktaş'ta geçen sezon kiralık oynayan Michy Batshuayi'yi renklerine bağlamayı amaçlıyor. Yeni sezonda UEFA Konferans Ligi'nde mücadele edecek olan İstanbul ekibi, UEFA kadrosuna Belçikalı golcüyü de yazdırmak istiyor. 

İlgini Çekebilir
İmza töreninde Mesut Özil'den flaş Fenerbahçe sözleri
Habere Git

Başakşehir'den resmi açıklama

28 yaşındaki Belçikalı golcü için Başakşehir'den açıklama geldi. Asbaşkan Mustafa Eröğüt, Mesut Özil'in imza töreninin ardından TRT Spor'a yaptığı açıklamada; "Forvet transferimiz olabilir. Beş kişilik listemiz var. Michy Batshuayi de listemizde, istediğimiz isimlerden. Arzu ettiğimiz şartlar oluşmadı. İlerleyen günlerde oluşur mu, değerlendireceğiz. Bütün listeyi değerlendireceğiz. Hocamızın raporu doğrultusunda en uygun isim kimse, onu alacağız." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ta 42 maçta 17 gole katkı yaptı

Geçen sezon Beşiktaş'ta 42 maçta 3155 dakika süre alan Michy Batshuayi 14 gol 3 asistlik performans ortaya koymuştu. Ancak; bu performans Beşiktaş'ı tatmin etmemiş ve oyuncuyla yollar ayrılmıştı. Belçika Milli Takımı'nda da forma giyen tecrübeli golcü 45 maçta 25 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

İlk maç 21 Temmuz'da

Medipol Başakşehir'in UEFA Avrupa Konferans Ligi 2'nci Ön Eleme Turu'ndaki rakibi geçtiğimiz günlerde belli oldu. Başakşehir, bu turda İsrail'in Maccabi Netanya takımı ile eşleşti. UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 2'nci Ön Eleme Turu'nda ilk karşılaşmalar 21 Temmuz, rövanş karşılaşmaları ise 28 Temmuz tarihlerinde yapılacak. Teknik patron Emre Belözoğlu takımını bu maça kadar tam anlamıyla hazırlamanın hesaplarını yapıyor.

Senin için hazırladığımız haberler