Beşiktaş'ın Berkay Vardar'ın sözleşmesini feshetme sebebi belli oldu

Özgür Koç
25.04.2024 - 11:06 | Son Güncellenme: 25.04.2024 - 11:11

Beşiktaş’ın 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Berkay Vardar'ın nisan ayında sözleşmesini feshetmesinin sebebi belli ortaya çıktı. İşte detaylar...

Beşiktaş'ın Berkay Vardar'ın sözleşmesini feshetme sebebi belli oldu

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş altyapısından yetişen ve daha sonra A Takım'a kadar yükselen 20 yaşındaki futbolcu Berkay Vardar, sezon başında Moldova ekiplerinden Sheriff Tiraspol'e kiralanmıştı. Şubat ayında siyah-beyazlı kulübe geri dönen Berkay Vardar'ın sözleşmesi feshedilmişti. Nedeni ortaya çıktı...

Moldova'da 10 maçta forma giydi

Genç futbolcu Sheriff'de 6 Moldova 1. Lig, 3 UEFA Avrupa Ligi ve 1 Moldova Kupası olmak üzere toplam 10 müsabakada 451 dakika forma şansı buldu. Berkay, gol veya asist katkısında yapmadı.

Sözleşmesi feshedildi

Beşiktaş, Nisan ayında 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Berkay Vardar yollarını ayırdıklarını duyurmuştu.

Siyah-beyazlılardan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanılmıştı:

Teşekkürler Berkay Vardar. Profesyonel futbolcumuz Berkay Vardar ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Berkay Vardar’a emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

Fesih sebebi ortaya çıktı

Fanatik'te yer alan habere göre; altyapıdan gelen isimlerin özel hayatlarına daha fazla dikkat etmesini isteyen Futbol Genel Koodinatörü Samet Aybaba’nın, Emirhan Delibaş’ın ardından Berkay’ı da “futbola konsantrasyon göstermediği” gerekçesiyle gönderdiği öğrenildi. Genç futbolcu Beşiktaş’ta 6 maçta forma giyerken, takımına skor katkısı sağlayamadı.

Senin için hazırladığımız haberler