Beşiktaş, Daniel Amartey Transferi İçin Anlaşma Sağladı!

Ali Bozkurt
12.07.2023 - 22:53 | Son Güncellenme: 12.07.2023 - 23:05

Süper Lig ekibi Beşiktaş, transfer çalışmalarına devam ederlen Premier Lig ekibi Leicester City'de sözleşmesi sona eren Daniel Amartey ile anlaşma sağladı.

Beşiktaş, Daniel Amartey Transferi İçin Anlaşma Sağladı!

AJANSSPOR HABER

Teknik direktör Şenol Güneş'in isteği ile transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş, Premier Lig ekibi Leicester City'de sözleşmesi sona eren Ganalı savunmacı Daniel Amartey ile anlaşma sağladığı iddia edildi. Detaylar...

Amartey'ın sözleşme detayları belli oldu

Beşiktaş'ın uzun süredir görüşmeler yaptığı Ganalı oyuncu Daniel Amartey'i kadrosuna kattığı belirlendi. Siyah beyazlılar, yıldız futbolcu ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayacak. Kartal, 28 yaşındaki oyuncuya net maaş olarak 1 milyon 720 bin euro ödeme yapacağı öğrenildi.

İstanbul'a gelme tarihi belli oldu

Beşiktaş'ın anlaşma sağladığı 28 yaşındaki Ganalı oyuncunun Perşembe veya Cuma günü İstanbul'da olması bekleniliyor.

Daniel Amartey'in oynadığı takımlar hangisi?

Inter Allies altyapısında yetişen Daniel Amartey daha sonra Djurgarden, Kopenhag ve Leicester City formaları giydi.

Leicester City ile sözleşmesi sona erdi

Ganalı savunmacının güncel piyasa değeri 12 milyon euro olurken İngiliz ekibi Leicester City ile sözleşmesi sona erdi.  2016 yılında kapısından girdiği Mavi Beyazlı ekipten 2023 yılında çıktı. Yıldız oyuncu İngiliz ekibiyle yeni sözleşme imzalamadı. 

Daniel Amartey'in performansı

Daniel Amartey, Gana Milli Takımı'nda 48 maçta forma giyme şansı buldu. 28 yaşındaki Ganalı oyuncu bu maçlarda gol ve asist katkısı veremedi. Leicester City'de ise 106 karşılaşmada forma giyerken 2 gol atma şansı elde etti. Kariyeri boyunca çıktığı 184 karşılaşmada 5 gol atma başarısı gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler