Beşiktaş'ta transfer zirvesi! Santos 6 futbolcu istedi

İsa Kethüda
21.03.2024 - 09:15 | Son Güncellenme: 21.03.2024 - 09:27

Süper Lig'de üst üste kötü sonuçlar alan Beşiktaş'ta transfer zirvesi gerçekleşti. Teknik direktör Fernando Santos, Samet Aybaba ile görüştü. Detaylar.

Beşiktaş'ta transfer zirvesi! Santos 6 futbolcu istedi

Trendyol Süper Lig'de çıktığı Galatasaray, Gaziantep FK ve Antalyaspor karşılaşmalarını kaybeden Beşiktaş'ta Teknik Direktör Fernando Santos ile Futbol Koordinatörü Samet Aybaba yeni dönem için transfer zirvesi gerçekleştirdi. Portekizli çalıştırıcının Aybaba'dan 6 transfer talebinde bulunduğu iddia edildi. İşte detaylar...

İşte Fernando Santos'un transfer istediği bölgeler

Fanatik'te yer alan habere göre; Portekizli teknik adam, yeni sezon için Aybaba’dan 6 transfer talebinde bulundu. Deneyimli hocanın, sağ bek, stoper, 10 numara, sol açık ve 2 tane de forvet transferi yapılmasını talep ettiği kaydedildi. 

8 futbolcuyla yolların ayrılması gündemde

Fernando Santos’un, takımda beklentileri karşılamayan ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek oyuncular konusundaki kararını da Mayıs ayının ilk haftasında yönetime sunacağını ilettiği belirtildi. Santos’un, 8 futbolcuyla yolların ayrılması konusunda rapor vermesi bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Duyurdular! 50 milyon Euro + Arda Güler...
Habere Git

"Kaybetmek benim tahammül ettiğim bir şey değil"

Antalyaspor mağlubiyetiyle birlikte ligde üst üste 3 maçtır kaybeden Kara Kartal’da teknik direktör Fernando Santos, kötü gidişatı düzelteceklerini söylemişti. Portekizli hoca, “Kaybetmek benim tahammül ettiğim bir şey değil. Biz Beşiktaş’ın parçası olduğumuzun farkındayız. Beşiktaş’ın parçasıyken kaybettikten sonra uyumazsınız. Mutsuzum, taraftar çok mutsuz, taraftar mutsuz olduğu için oyuncular da mutsuz. 

Ama bir şeyleri bırakamayız. Kapasitemizi göstermek zorundayız. İyi ve pozitif olmamız lazım. Bunun acısını hepimiz yaşıyoruz. Taraftar da haklı. Kolay değil, Beşiktaş gibi bir takımın bu kadar maç kaybetmesi. Çok fırsat yakalıyorsunuz ama gol olmuyor. Bunlar futbolun içinde var. Taraftar ne kadar kızgın olsa da beraber bu ligi bitireceğiz” demişti.

Cenk Tosun ve Salih Uçan'a ilgi var

Öte yandan Beşiktaş’taki sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan Cenk Tosun ve Salih Uçan’la yeni kontrat görüşmeleri lig bitimine bırakılmıştı. Bu gelişme sonrasında Bosman Kuralları gereği kontrat bitimlerine 6 aydan kısa bir süre kaldığı için yurt dışından başka takımlarla görüşme haklarını kullanan futbolcuların, arayışlara başladığı ifade edildi. Cenk Tosun’un, ABD ve Dubai’den takımlarla temas halinde olduğu bildirildi. Salih Uçan’ın ise İtalya Serie A’dan taliplerinin olduğu belirtildi.

İlgini Çekebilir
Mehmet Demirkol'dan Fenerbahçe'ye çağrı ...
Habere Git

Beşiktaş, milli arada 2 hazırlık maçı oynayacak

Beşiktaş Erkek Futbol Takımı, milli maç arasında 2 hazırlık maçı yapacak.

Kulübün internet sitesinde yer alan bilgiye göre siyah-beyazlılar, Karadağ ekibi Buducnost ve Trendyol Süper Lig’den VavaCars Fatih Karagümrük ile hazırlık maçında karşılaşacak.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde oynayacak maçların programı şu şekilde:

23 Mart Cumartesi

  • 16.00 Beşiktaş – Buducnost

28 Mart Perşembe

  • 16.00 Beşiktaş – VavaCars Fatih Karagümrük

Senin için hazırladığımız haberler