Galatasaray'da Dursun Özbek yönetiminden Muslera'ya şartlı sözleşme

Akın Ungan
31.10.2023 - 10:28 | Son Güncellenme: 31.10.2023 - 10:38

Galatasaray'da Dursun Özbek yönetimi, kontratı sezon sonu bitecek olan kaleci Fernando Muslera ile maaşında indirim şartıyla sözleşme yenilemek istiyor.

Galatasaray'da Dursun Özbek yönetiminden Muslera'ya şartlı sözleşme

Sezon başında kadrosunu yıldız isimlerle güçlendiren Galatasaray, Trendyol Süper Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yoluna başarılı şekilde devam ediyor. Yaptığı transferlerle dikkat çeken Dursun Özbek yönetimi, bu sezon da kalesini Uruguaylı eldiven Fernando Muslera'ya emanet etti. Sarı-Kırmızılılar, sezon sonu kontratı bitecek olan Muslera ile yola devam etmek istiyor.

Yönetimden Muslera ile devam kararı

Hürriyet'in haberine göre Galatasaray, Fernando Muslera ile yeniden anlaşma sağlamak istiyor. Fakat sözleşmesinin yenilenmesi gündemde olan 37 yaşındaki kaleciye bir şart sunulacak.

Yıllık ücretinde ciddi indirim şartı

Dursun Özbek yönetimi, Fernando Muslera ile kontrat yenileme karşılığında yıllık ücrette ciddi bir indirim bekliyor. Galatasaray'dan net 2.5 milyon Euro kazanan Muslera, maaşında indirime gitmeye sıcak bakıyor.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan Abdülkerim Bardakcı'nın maaşına zam!
Habere Git

12 yıldır Sarı-Kırmızılı kaleyi koruyor

12 yıldır Galatasaray'ın kalesini koruyan Fernando Muslera'nın Sarı-Kırmızılı kulüpte mutlu olduğu biliniyor. Toplam 475 maçta forma giyen Muslera, 506 gole engel olamazken kalesini 170 maçta gole kapatmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler