Fenerbahçe'nin yıldız forveti Edin Dzeko ülkesinde gündem oldu

Orhan Gülek
16.10.2023 - 09:10 | Son Güncellenme: 16.10.2023 - 09:27

Lihtenştayn galibiyetinde asistle oynayan ve taşkın taraftarları sakinleştiren Fenerbahçe'nin yıldız forveti Edin Dzeko, Boşnak basınında gündem oldu.

Fenerbahçe'nin yıldız forveti Edin Dzeko ülkesinde gündem oldu

AJANSSPOR - HABER

EURO 2024 Elemeleri'nde Lihtenştayn'ı 2-0 mağlup eden ve taşkın taraftarları sakinleştiren Bosna Hersek Milli Takım kaptanı Edin Dzeko, ülkesinde övgüleri topladı.

Dzeko taraftarla tartıştı, taşkınlığı bitirdi

Maçta tüm takımı yönlendiren 37 yaşındaki kaptan, havai fişek ve meşalelerle taşkınlık yapan, siyasi sloganlar atan taraftarları da sakinleştiren isim oldu. Bir taraftarla bu yüzden sert tartışma yaşadı.

Boşnak basını: "Dzeko, klasını gösterdi"

Karşılaşma sonrası Fenerbahçeli Dzeko için Nezavisnefudbal'da şu yazı paylaşıldı:

"Maç kazanılsa da takımda bir çalkantı olduğu belli. Oyun tatmin edici değildi. Kaptan bazı çekici hareketlerle klasını gösterdi. Gol atma konusunda şanssızdı ama attırmasını başardı. Oyundan çıkarken büyük bir alkış koptu. Sırada Portekiz maçı var. Edin Dzeko yine takımın en önemli kozu olacak. Liderin, takıma daha fazla motivasyon konuşması yapması gerekiyor."

Edin Dzeko'nun Fenerbahçe performansı

Fenerbahçe'yle bu sezon Süper Lig'de 8, Konferans Ligi elemelerinde ise 4 maca çıkan Edin Dzeko, 8 gol, 7 asistlik performans ortaya koydu. 

Senin için hazırladığımız haberler