Fenerbahçe'ye NBA'den Brezilyalı Transfer!

Burak Alaca
21.07.2023 - 10:29 | Son Güncellenme: 21.07.2023 - 10:56

EuroLeague'de mücadele eden temsilcimiz Fenerbahçe Beko, NBA'de son olarak Cleveland Cavaliers forması giyen 31 yaşındaki Raul Neto ile anlaşma sağladı.

Fenerbahçe'ye NBA'den Brezilyalı Transfer!

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko gelecek sezonun kadrosunu şekillendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu noktada Sarı-Lacivertliler bir takviye de NBA'den gelmek üzere.

Fenerbahçe'ye Cedi'nin takım arkadaşı

Yunan basınından Sotiris Vetakis'in haberine göre Fenerbahçe Beko, NBA'de son olarak Cleveland Cavaliers forması giyen 31 yaşındaki Brezilyalı guard Raul Neto ile anlaşma sağladı.

EuroLeague ekipleri de devredeydi

NBA'de kendisine bir gelecek bulamayan Brezilyalı guard için EuroLeague ekipleri Valencia Basket ve Partizan KK'nin de ilgisi bulunduğu iddia ediliyordu ama transfer yarışını kazanan taraf Fenerbahçe oldu.

İlgini Çekebilir
F.Bahçe'de Itoudis istemese de Calathes yolcu!
Habere Git

8 sezon NBA'in ardından Fenerbahçe'ye geliyor

Raul Neto geçtiğimiz 8 sezonda; Utah Jazz, Philadelphia 76Ers, Washington Wizards ve Cleveland Cavaliers gibi NBA ekiplerinin formasını terletti. Brezilyalı guard kariyerinin ilk 4 sezonunda Utah Jazz forması giydi.

Cedi ile beraber oynadı

Raul Neto geçtiğimiz sezon milli oyuncumuz Cedi Osman'ın da oynadığı Cleveland Cavaliers formasını 48 maçta terletirken; 10.5 dakika, 3.3 sayı, 1.6 asist, 1.0 ribaunt ortalamaları ile oynadı.

Kanarya'da Calathes yolcu

Fenerbahçe'de koç Dimtiris Itoudis'in Yunan guard Nick Calathes'i kadroda tutmak istediği iddia edilse de, gazeteci Alessio Teresi'nin haberine göre Sarı-Lacivertliler 34 yaşındaki guard ile yollarını ayırmak istiyor.

İlgini Çekebilir
Bayern, Fener'den aldı Tofaş, Bayern'den!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler