Galatasaray, Atletico Madrid'in Yıldızı Joao Felix'i Transfer Gündemine Aldı

Akın Ungan
25.07.2023 - 08:35 | Son Güncellenme: 25.07.2023 - 08:50

Wilfried Zaha transferinin ardından vites düşürmeyen Galatasaray, Atletico Madrid'in yıldızı Joao Felix'i gündemine aldı. Dursun Özbek yönetimi resmi teklife hazırlanıyor.

Galatasaray, Atletico Madrid'in Yıldızı Joao Felix'i Transfer Gündemine Aldı

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Galatasaray, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-Kırmızılı takım, Wilfried Zaha hamlesinin ardından bir yıldızı daha listesine aldı.

Cimbom'da hedef 8 ve 10 numara

Orta saha takviyesini listenin başına yazan Dursun Özbek yönetimi, 8 ve 10 numara transferi planlıyor. Sabah'ın haberine göre Galatasaray, Atletico Madrid'in yıldız on numarasını, Tottenham'ın ise sekiz numarasını radarına aldı.

Ndombele için teklif yapıldı

Galatasaray, Premier Lig temsilcisi Tottenham'ın orta sahası Tanguy Ndombele'yi listesine aldı. Geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giydiği Napoli'de Serie A şampiyonluğu yaşayan futbolcu için transfer teklifi yapıldı.

İlgini Çekebilir
Herkesi şaşırtan rakamlar: Wilfried Zaha'nın maliyeti açıklandı!
Habere Git

Bonservisine 8 milyon Euro

Tanguy Ndombele için düğmeye basan Sarı-Kırmızılılar, Tottenham'a 8 milyon Euro bonservis bedeli önerdi. Pazarlıkların devam ettiği kaydedildi.

Dünya yıldız on numara Cimbom'un gündeminde!

Öte yandan Galatasaray, bir yıldız ismi daha kadrosuna ekleyerek, takımı güçlendirmeyi hedefliyor. Sarı-Kırmızlılar, La Liga ekibi Atletico Madrid'in dünya yıldızı Joao Felix'i gündemina aldı.

10 milyon Euro'luk kiralama teklifi

Dursun Özbek yönetimi, Joao Felix için kulübü Atletico Madrid ile görüşmelere başlamaya hazırlanırken, tam 10 milyon Euro'luk kiralama teklifi üzerinde durdu.

İlgini Çekebilir
Suudiler'den Mbappe ısrarı! PSG teklifi kabul etti
Habere Git

Felix'in maaşı da cep yakıyor

Ayrıca Portekizli süperstarın talep ettiği maaş da cep yakıyor. Joao Felix, kulübüne teklif edilecek 10 milyon Euro'yu maaş olarak istedi. Cimbom, önümüzdeki günlerde resmi teklifini iletecek.

Chelsea 11 milyon Euro'ya kiraladı

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Premier Lig devi Chelsea'ye kiralanan Joao Felix için İngiliz kulüp 11 milyon Euro kiralama bedeli ödedi. Chelsea'de bekleneni veremeyen Felix, çıktığı 20 maçta 4 gol kaydetti. Felix, 2022/23 sezonunda toplam 40 mücadelede forma giydi. 9 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran 23 yaşındaki yıldız on numara, 3 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler