Galatasaray, Denis Zakaria'yı Transfer Etmek İçin Juventus İle Görüşecek

Ali Bozkurt
11.04.2023 - 12:17 | Son Güncellenme: 11.04.2023 - 12:40

Transfer çalışmalarına erken başlayan Galatasaray, gündemine Chelsea'da kiralık olarak forma giyen Juventus oyuncusu Denis Zakaria'yı aldı. Detaylar...

Galatasaray, Denis Zakaria'yı Transfer Etmek İçin Juventus İle Görüşecek

AJANSSPOR HABER

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur transferde rotasını İngiltere'ye çevirdi. Cimbom, Juventus'un sözleşmeli oyuncusu ve Chelsea'da kiralık olarak forma giyen orta saha oyuncusu Denis Zakaria'yı gündemine aldı. Detaylar...

Galatasaray kiralık istiyor

SportItalia'da yer alan habere göre, Galatasaray, Chelsea'de kiralık olarak forma giyen Denis Zakaria için Juventus ile görüşecek. Sarı kırmızılılar, Juventus ile 2026 yılına kadar sözleşmesi olan oyuncuyu kiralamak istiyor.

Beklediği şansı bulamadı

Chelsea'da forma giyme şansı elde edemeyen Denis Zakaria, İtalyan ekibi Juventus'a geri dönecek. 26 yaşındaki oyuncu Premier Lig'de bu sezon sadece 6 karşılaşmada görev aldı. Şampiyonlar Ligi'nde ise 2 karşılaşmada forma giydi. Bu maçta 1 gol atma şansı elde etti. FA Cup'ta ise 1 maçta görev aldı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan gol makinesi hamlesi: Bedavaya...
Habere Git

Joker olarak düşünülüyor

Önlibero olarak görev alan Zakaria, Galatasaray'a joker isim olarak düşünülüyor. Önlibero pozisyonunun yanı sıra savunma ve merkez orta saha olarakta görev alabiliyor. Teknik direktör Okan Buruk, Zakaria ile savunma ve orta sahada yaşanacak eksiklikleri tamamlamak istediği iddia edildi.

Allegri, kadroda düşünmüyor

Chelsea'da beklenen performansa ulaşamayan Denis Zakaria, Juventus'un gelecek sezon kadrosunda düşünülmüyor. Teknik direktör Allegri, İsviçreli orta saha oyuncusunun kiralık olarak gitmesine sıcak baktığı iddia ediliyor. İtalyan ekibi ise forma giyebileceği bir takıma göndermek istiyor.

Milli takımın vazgeçilmezi

Chelsea satın alma opsiyonunu kullanmayacağı Denis Zakaria, İsviçre Milli Takımı'nın değişmez ismi olmayı başarıyor. Başarılı oyuncu Zakaria ülkesinin formasıyla 47 kez sahaya çıktı. Bu maçlarda ise 3 gol atma şansı elde etti.

İlgini Çekebilir
Jesus: "Galatasaray da puan kaybedecek"
Habere Git

Uzun boylu

1 metre 90 santimetre boyunda olan Zakaria, orta sahada rakiplerine top vermiyor. Savunma bölgesinde oynadığı zaman hava toplarında başarılı olan oyuncu ayrıca rakiplerle girdiği ikili mücadeleyi de fizik gücünü kullanarak kazanmasını biliyor. Uzun boyuyla dikkat çeken 26 yaşındaki oyuncu attığı paslarla da takımın hücuma çıkmasını sağlıyor.

Senin için hazırladığımız haberler