"Kalinic'e en çok ilgi gösteren takım Beşiktaş"

31.08.2020 - 21:51 | Son Güncellenme: 31.08.2020 - 21:57

Beşiktaş son dakika transfer haberleri... TFF Süper Lig ekibi Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Kalinic ve Montero ile ilgili Atletico Madrid sorumlusu Jorge Garcia'dan açıklama geldi. İşte detaylar...

"Kalinic'e en çok ilgi gösteren takım Beşiktaş"

İspanyanın en çok okunan spor gazetesi AS'ın Atletico Madrid sorumlusu Jorge Garcia, şu anda Beşiktaş'ın, Nicola Kalinic transferine en yoğun ilgiyi gösteren takım olduğunu söyledi.

 

"Şu anda Kalinic'e en yoğun ilgiyi Beşiktaş gösteriyor"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Garcia, "Kalinic, Roma'da geçen sezon kiralık olarak oynadı, ama çok az süre aldı. Atletico'da yeni dönemde planlar arasında yer almıyor. Atletico onun tüm hakları için 4 milyon Euro istiyor. Futbolcu, geçen sezon 3 milyon Euro net kazandı bonusları da var. Kulüpler arasında görüşmelerin olduğunu biliyorum. Atletico, para kazanarak onun satışını gerçekleştirmek istiyor. Maddi konularda anlaşılırsa, ki oyuncuyu ikna etmek daha kolay gözüküyor, bu transferin Beşiktaş lehine olabileceğini düşünüyorum. Şu anda Kalinic'e en yoğun ilgiyi Beşiktaş gösteriyor" dedi.

"Montero sol ayağını kullanan çok güçlü bir oyuncu"

Beşiktaş'ın Atletico'dan kiraladığı stoper Montero için ise, "Sol ayağını kullanan çok güçlü bir oyuncu. Mücadeleci, topu kazanmak adına ısrarcıdır. Kimse onu mücadeleden yıldıramaz. Simeone, onu A takıma davet etmişti. Geçen sezon Deportivo'da kiralık oynadı. Atletico onda büyük bir gelecek görüyor. 

Beşiktaş da onun için yukarı atılmış bir büyük adım. Beşiktaş'ta başarılı bir sezon geçireceğine inanıyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler