Luka Modric için transfer açıklaması geldi! Galatasaray...

Özgür Koç
08.03.2024 - 10:38 | Son Güncellenme: 08.03.2024 - 10:46

Sezon sonunda Real Madrid'den ayrılması beklenen ve adı Galatasaray ile anılan dünyaca ünlü oyuncu Luka Modric için transfer açıklaması geldi. İşte detaylar...

Luka Modric için transfer açıklaması geldi! Galatasaray...

AJANSSPOR - HABER

La Liga devi Real Madrid formasını 12 yıldır giyen tecrübeli Hırvat orta saha Luka Modric'in sezon sonunda eflatun beyazlı takıma veda etmesi bekleniyor.

bircok talibi var, Galatasaray ile de anılıyor

38 yaşındaki futbolcu sayısız başarıya imza attığı İspanyol kulübüyle olan sözleşmesini henüz uzatmadı. Tecrübeli yıldıza Avrupa'dan, ABD'den ve Suudi Arabistan'dan birçok kulübün talip olduğu biliniyor. Modric'in ismi Türkiye'den ise Galatasaray ile anılıyordu.

Galatasaray iddialarını yalanladı

Sky Sports DE'de çalışan Alman gazeteci Florian Plettenberg, Galatasaray'ın Luka Modric ile ilgilendiği yönündeki söylentilerin gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

Müthiş bir kariyeri var

FIFA ve UEFA Yılın Sporcusu ödüllerinin yanı sıra 6 kez sezonun oyuncusu seçilen, Real Madrid formasıyla 19 kupa kazanan Luka Modric, Dinamo Zagreb ile de 3 lig ve 3 kupa şampiyonluğu yaşadı. 

2018 Dünya Kupası'nda ikinci, 2022 Dünya Kupası'nda 3. olan, Avrupa Şampiyonası'nda iki kez çeyrek final oynayan Hırvatistan Milli Takımı'nın da en önemli parçalarından olan Luka Modric, 172 kez giydiği milli formayla 24 gol ve 27 asistlik performans sergiledi.

38 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri ise ilerleyen yaşına rağmen 10 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler