Muhammed Demirci küllerinden doğdu! Kerem Aktürkoğlu detayı...

08.02.2022 - 12:27 | Son Güncellenme: 08.02.2022 - 12:33

Beşiktaşlı Maradona olarak olarak lanse edilen, ancak müthiş yeteneğine rağmen bekleneni veremeyen Muhammed Demirci küllerinden doğdu. İşte detaylar...

Muhammed Demirci küllerinden doğdu! Kerem Aktürkoğlu detayı...

Beşiktaş altyapısında müthiş yeteneğiyle dikkatleri üzerine çeken, o dönem Barcelona'nın peşine düştüğü iddia edilen Muhammed Demirci, 2. Lig Beyaz Grup temsilcisi 24 Erzincanspor'da forma giyiyor. 27 yaşındaki futbolcu 21 maçta 13 gole ulaşarak takımını tek başına sırtlıyor.

 

Milliyet Gazetesi'nden Mustafa Anıklı, bu haftaki köşesinde birçok konuya değinirken Muhammed Demirci'nin de performansını mercek altına aldı. İşte o yazı...

Barcelona peşine düştü ama...

"Beşiktaş'ın yetenek abidesi, Barcelona'nın, "Peşine düştü" denilen harika çocuğu, bir şey olamadan bugünlere geldi. Ne siyah-beyazlılara yar oldu ne de kendine Süper Lig'de yer buldu. Bugün mü? 2. Lig Beyaz Grup'ta 24 Erzincanspor'un formasını giyiyor.

Muhammed, Erzincanspor'da küllerinden doğdu

En son Kerem Aktürkoğlu'nu Türk futboluna kazandıran Erzincanspor, şimdi Muhammed Demirci'yi yeniden parlatıyor. Henüz 27 yaşındaki 10 numara, bu sezon çıktığı 21 resmi maçta 13 gole ulaştı.

Çıktığı son 9 maçın 8'inde ağları havalandırdı

Seyredenler, "Bu adamın 2. Lig'de işi ne?" diyor. Muhammed de, belli ki hatalarından ders alıp, sahaya çıkmış. Oynadığı diğer 5 kulüpte böyle bir istikrarı, böyle bir başarısı hiç yok. Çıktığı son 9 maçın 8'inde gol atmış, 9 sayısına ulaşmış. Daha ne olsun? Orası 2. Lig demeyin, Muhammed'i gerçekten izleyin.

Barcelona'ya transferi neden gerçekleşmedi?

Katalan ekibi, Beşiktaş altyapısında oynayan Muhammed Demirci'yi İspanya'ya davet etti ve gelecek vadeden 10 numarayı denemeye aldı.


İspanya'da 2 hafta geçiren ve Beşiktaş'ın istediği bonservis sorunu nedeniyle Barça macerası kısa süren ve Türkiye'ye dönen Muhammed, kariyer basamaklarını istediği gibi tırmanamadı.

Senin için hazırladığımız haberler