Selim Soydan: ''Ali Koç'un Fenerbahçe'ye ihtiyacı yok. Fenerbahçe'nin Ali Koç'a ihtiyacı var.

11.10.2018 - 19:16 | Son Güncellenme: 11.10.2018 - 16:20

Fenerbahçe camiasının önde gelen isimlerinden Selim Soydan, Radyospor'dan Özgür Sancar'a açıklamalar yaptı!

İşte o sözler:

''Dün Ali Koç'un açıklamalarını duyduktan sonra şoke oldum ve değişen teknik direktör eski teknik direktörün ekibiyle çalışıyor. Bu eşyanın tabiatına aykırı bir durum böyle olmaması lazım. Samandıra'nın komple temizlenmesi lazım
aşçı, çaycı, güvenlik herkesin değişmesi lazım.
Aykut Kocaman'ın bu durumla bence bir ilgisi yok. Bazı insanlar görevlerinin üstünde şeyler talep ederler, maaş alıyorsun ekmek parası yiyorsun, Fenerbahçeliyim diyorsun bunu nasıl yaparsın!

Fenerbahçe'de 19 yıl diktatörlük vardı ve buna geçiş sancılı olacak. Eski dönemin arızaları şu an hissediliyor. Halı getiriyorlar hocanın bugün yarın gideceğini söylüyorlar, bu çok çirkin bir şey. Futbolda oynayanlar mutludur, önemli oynamayanları mutlu etmektir. Oynamayan insan düzeni bozmak ister.

Volkan Demirel'in durumu farklı, başkan onu çok sevdiğini söyledi. Volkan Demirel'e açık kapı bıraktı hatta ''ilerde Fenerbahçe'de çalışmasını istiyorum'' dedi.

Benim hayatımda inandığım bir şey var. Zamanı geldiği zaman herkes ölür. Her teknik direktör zamanı geldiğinde kovulur. Bunun dışında bir şey olmasına imkan yok, çünkü bu iş mutlak başarı isteyen bir iş. Oyunculara bağlı bir düzen var.

Ali Koç'un, Cocu ile ilgili açıklamları son derece dürüstçe ve samimi. Herkes en yetkili ağızdan duyuyor gerçekleri ve herkes nelerle uğraştıklarını gördü.

Ali Koç'un Fenerbahçe'ye ihtiyacı yok ama Fenerbahçe'nin ihtiyacı var. Fenerbahçe'yi kötü durumdan tek kurtaracak insan Ali Koç'tur.''

Senin için hazırladığımız haberler