Şok iddia! Maç sonrası Arda Güler ile Carlo Ancoletti tartıştı

Özgür Koç
02.04.2024 - 13:04 | Son Güncellenme: 02.04.2024 - 13:13

Forma bulmakta zorlandığı Real Madrid'de Athletic Bilbao karşılaşmasında süre alamayan Arda Güler'in maçın ardından teknik direktör Carlo Ancelotti ile tartışma yaşadığı iddia edildi. İşte detaylar...

Şok iddia! Maç sonrası Arda Güler ile Carlo Ancoletti tartıştı

AJANSSPOR - HABER

İspanya La Liga'nın 30. haftasında Real Madrid ile Athletico Bilbao, Santiago Bernabeu'da kozlarını paylaştı. Eflatun-beyazlılar, rakibini 2-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Real Madrid'e galibiyeti getiren golleri 8 ve 73. dakikalarda Rodrygo kaydetti. 

Arda Güler süre alamadı

Bu zamana kadar sadece 7 maçta 98 dakika süre alabilen milli futbolcu Arda Güler, Bilbao karşısında yedek kulübesinde oturdu ve oynama şansı bulamadı. 

Arda hocasıyla tartıştı ididası

Öte yandan İspanyol basını 19 yaşındaki futbolcu hakkında flaş bir iddia ortaya attı. Arda Güler'in Bilbao karşılaşmasının ardından teknik direktör Carlo Ancelotti ile sorun yaşadığı ileri sürüldü.

"Sakin ol"

Realmadrid Exclusivo'da yer alan habere göre, Arda Güler maç sonrası Ancelotti ile görüştüğü ve takımdaki durumuyla ilgili düşüncelerini aktardığı kaydedildi.

Arda Güler'in hocasına "Carlo, sıradan bir oyuncu olmak istemiyorum, başarılı olmak istiyorum." dediği, Ancelotti'nin ise Arda'ya "Sakin ol" diyerek karşılık verdiği aktarıldı.

Arda Güler bu sezon Real Madrid formasıyla 7 maçta 98 dakika süre aldı. Milli futbolcu, 1 gollük bir performans sergiledi. Arda'nın Real Madrid ile olan sözleşmesi 2029 yılına kadar devam ediyor. 19 yaşındaki yıldızın güncel piyasa değeriyse 15 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler