Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Murat Kurum'a Süper Kupa önerisi!

Akın Ungan
17.01.2024 - 18:25 | Son Güncellenme: 17.01.2024 - 18:36

İBB Başkan Adayı Murat Kurum Fenerbahçe'yi ziyaret etti. Ali Koç, Suudi Arabistan'da iptal edilen TFF Süper Kupa'nın oynanacağı yer hakkında öneride bulundu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Murat Kurum'a Süper Kupa önerisi!

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'da oynanması planlanan Süper Kupa finali, Suudi yetkililerin Mustafa Kemal Atatürk'ün yer aldığı pankart ve tişörtlere izin vermemesinden dolayı ertelenmişti. Bu durumda Süper Kupa finalinin nerede oynanacağı merak konusu oldu.

Ali Koç, Murat Kurum'a Süper Kupa tavsiyesi yaptı

Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Murat Kurum, Fenerbahçe Kulübü'nü ziyaret etti. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Kurum'un ziyareti sırasında Süper Kupa'nın oynanacağı yer için tavsiyede bulundu.

Koç: "Süper Kupa deprem bölgesinde oynansın"

Ali Koç, Kurum'a "İktidar mensubu bir siyasetçi olarak sizden ricamız, Süper Kupa'nın deprem bölgesinde oynanmasını öneri olarak sunmak istiyoruz. Bence çok faydalı olur" dedi.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'un listesindeydi... Fenerbahçe'ye Premier Lig'den forvet!
Habere Git

Kurum: "Takipçisi ve destekçisi olacağız"

Kurum'un Ali Koç'a cevabı ise "Takipçisi ve destekçisi olacağız. Hassasiyetinden dolayı da Ali Koç başkanıma çok teşekkür ediyorum" oldu.

Deprem felaketinin birinci yıl dönümü için turnuva

Ayrıca Ali Koç, deprem felaketinin birinci yıl dönümü için geliri depremzedelere bağışlanmak üzere İstanbul'daki büyük takımların veteranları ve futbolu yeni bırakmış ülke çapında tanınan oyunculardan oluşan bir turnuva düzenlenmesini planladıklarını bildirdi. Koç, konu hakkında konuştu.

"TFF ile konuştuk, umarım bu organizasyonu yapabiliriz"

Ali Koç, "Oradaki vatandaşlarımızı unutmayacağız, unutturmayacağız. TFF ile de konuştuk biraz önce. El birliğiyle, güç birliğiyle umarım bu organizasyonu yapabiliriz. Bakarsınız öyle başarılı olur ki geleneksel olur. Şimdiden bunun için çalışmaya başlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler