Galatasaray yönetiminden Barış Alper Yılmaz'a ödül!

İsa Kethüda
21.03.2024 - 09:39 | Son Güncellenme: 21.03.2024 - 09:55

Süper Lig takımlarından Galatasaray, sezonun başarılı futbolcularından Barış Alper Yılmaz'ın maaşından iyileştirmeye gitti. İşte milli futbolcuya yapılan zam.

Galatasaray yönetiminden Barış Alper Yılmaz'a ödül!

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren lider Galatasaray, bu sezon gösterdiği başarılı performansla adından sıkça söz ettiren Barış Alper Yılmaz ile ilgili kararını verdi. Sarı-Kırmızılı yönetim, milli futbolcunun ücretine zam yaptı. İşte detaylar...

Okan Buruk'un jokeri oldu

Sabah'ta yer alan habere göre; sağ bek, sol bek, sağ açık, sol açık ve forvet olarak görev yapan 2000 doğumlu oyuncu, teknik direktörü Okan Buruk'un tam anlamıyla jokeri oldu.

Barış Alper'in ücreti iyileştirildi

Barış Alper'e geçen sezon yüzde yüzün üzerinde zam yapan sarı-kırmızılı kulüp, bu özverili performansa kayıtsız kalmadı ve milli oyuncunun ücretini iyileştirdi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta transfer zirvesi! Santos 6 futbolcu istedi
Habere Git

Yeni maaşı 16 milyon TL oldu

Galatasaray yönetimi, 10 milyon TL garanti ücret alan Barış Alper'in maaşını 16 milyon TL'ye çıkarttı ve sözleşmesinde yazan rakamlar kademeli olarak artırdı.

İngiliz, Alman ve İtalyan kulüpleri peşinde

Barış Alper Yılmaz, Galatasaray'ı sırtlarken performansıyla da dikkat çekti. İngiliz, Alman ve İtalyan kulüplerinin takip ettiği milli futbolcuya, sezon sonunda teklif gelmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Kapı 20 milyon Euro'dan açılacak

Yönetim, 23 yaşındaki yıldızı için kapıyı 20 milyon Euro'dan açacak. Bu ve üstündeki tüm rakamlarda oyuncu ile yolların ayrılması bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Duyurdular! 50 milyon Euro + Arda Güler...
Habere Git

Bu sezonki performansı

Sarı-Kırmızılı takım ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027 yılına kadar devam eden 23 yaşındaki futbolcu, bu sezon forma giydiği 46 karşılaşmada 4 gol ve 8 asistlik performans sergiledi.

Güncel piyasa değeri ise 13 milyon Euro

Transfermarkt verilerine göre milli futbolcunun güncel piyasa değeri ise 13 milyon Euro. Barış Alper Yılmaz, 2021 tarihinde Ankara Keçiörengücü'nden 2.1 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray'a transfer olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler