Galatasaray'da Ali Fatinoğlu'ndan başkanlık açıklaması!

26.03.2019 - 15:46 | Son Güncellenme: 26.03.2019 - 18:46

Galatasaray'da Ali Fatinoğlu'ndan başkanlık açıklaması!

Galatasaray Kulübü’nün son gerçekleştirdiği seçimlerde başkan adayı olan Ali Fatinoğlu, sarı-kırmızılıların gündemine dair açıklamalar yaptı. Fatinoğlu, yeniden başkan adayı olup olmayacağı konusuna açıklık getirdi.

Radyospor’da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Ali Fatinoğlu’nun açıklamaları şu şekilde;

“Mustafa Cengiz verdiği sözleri tutmadı”

Mustafa Cengiz verdiği vaatlerin hiçbirisini yerine getirmedi. Mecidiyeköy binası atıl, Ada atıl, kapalı basketbol sahası atıl, Kemerburgaz projesi gerçekleşmedi. Florya konusunda paranın ederi can kaybediyor. Galatasaray’ın idari yönden çok problemleri var. Bu ortada. Günlük nakit ihtiyaçları çözüldü ama mali hesaplar ortada. Galatasaray son derece kötü yönetildi. İdari açıdan ise çok kötü yönetildi. Galatasaray’ın genleriyle oynanmaya çalışıldı.

“Mustafa Cengiz, Galatasaray’ı seviyorsa seçime gitmeli”

Galatasaray bir kültür yuvasıdır. Galatasaray Liseli değilim. Liseli olmayan başkanlar da görev yaptı, çok da başarılı oldu. Hizmet ederek oy isteneceğine ayrımcılık oluştu. Bu Galatasaray’a kötülüktür. Hizmet yapma, liseli değilim ama beni desteklesin dersen olmaz. Liseli olsa da olmasa önemli olan Galatasaray’ın doğru yönetilmesidir. Yeni gelir kalemlerinin olması ve giderlerinin azalması önemli. Galatasaray çok ciddi bir zaman kaybetti. Mustafa Cengiz’in Galatasaray’a eğer bir nebze seviyorsa istifa etmeli. Seçime gitmeli.

Ali Fatinoğlu, Galatasaray’da başkan adayı olacak mı?

Şu anda başkan adayı olma gibi bir durumum söz konusu değil. Şu anda yerel seçimlerde belediye başkanıyım. Belediye başkanı da spor kulübüne başkanlık yapamaz. Ayrıca önceden bir planlama olmadı. Galatasaray camiasında başkanlık yapabilecek son derece vasıflı insanlar var. En az 2 kişi var zaten. Bu iki kişinin ismini vermem doğru olmaz. Ama başkanlık yapacak 2 kişi var. En önemlisi doğru yönetecek kişinin olmasıdır.

Senin için hazırladığımız haberler