Lacazette’in yerine Andre Silva!

06.03.2021 - 18:06 | Son Güncellenme: 06.03.2021 - 18:13

Dış haberler… İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal, deneyimli santrforu Alexandre Lacazette’i göndermeyi planlıyor. Fransız yıldızın yerine düşünülen isimse, Eintracht Frankfurt’un Portekizli forveti Andre Silva. Peki, Alexandre Lacazette ve Andre Silva’nın takımlarındaki performansları nasıl? Detaylar haberimizde…

Lacazette’in yerine Andre Silva!

AJANSSPOR – DIŞ HABER

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal, 29 yaşındaki Fransız forveti Alexandre Lacazette’i göndermeyi planlıyor.

İngiliz Daily Star’ın haberine göre, Arsenal menajeri Mikel Arteta için Pierre-Emerick Aubameyang’ın alternatifinden öteye gidemeyecek olan tecrübeli futbolcu da takımdan ayrılmak istiyor.

Habere göre, Topçular’ın alternatifi hazır durumda. Kırmızı-beyazlı takım, Eintracht Frankfurt’un 25 yaşındaki santrforu Andre Silva ile ilgileniyor.

2023 yılına kadar Alman ekibi ile sözleşmesi bulunan Silva, bu sezon gösterdiği performansla parmak ısırtıyor. Ayrıca bir süre önce, Manchester United’ın da Portekizli yıldızla ilgilendiği öne sürülmüştü.

Alexandre Lacazette ve Andre Silva’nın performansları

Alexandre Lacazette, 2017 yılından bu yana forma giydiği Arsenal’de 158 maça çıkarken, 59 gol attı ve 28 de asist kaydetti.

Fransız yıldız bu sezon ise, Londra ekibiyle sahaya çıktığı 31 maçta 11 gol, 3 asistlik katkı sağladı.

Portekizli santrfor Andre Silva ise, Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt’ta bu sezon 23 maçta görev aldı ve bu maçlarda 20 gol, 5 asistlik başarılı bir performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler