Şanlıurfaspor'da Sportif Direktör Çağrı Arslan Oldu

İsa Kethüda
06.07.2023 - 21:07 | Son Güncellenme: 06.07.2023 - 21:10

Spor Toto 1. Lig’e yükselen Şanlıurfaspor, yeni futbol aklını buldu. Güneydoğu ekibi, son olarak Eyüpspor’da şampiyonluk yaşayan Çağrı Arslan ile sportif direktör olarak anlaşmaya vardı.

Şanlıurfaspor'da Sportif Direktör Çağrı Arslan Oldu

KORAY GEÇGEL – AJANSSPOR

Geçen sezon TFF 2. Lig play-off finalinde Bucaspor 1928’i 3-0 mağlup ederek Spor Toto 1. Lig’e yükselen Şanlıurfaspor, yeni futbol aklını buldu. Güneydoğu ekibi, sportif direktörlük için son olarak Eyüpspor’da görev alan Çağrı Arslan ile anlaşmaya vardı.

Şampiyonluk yaşadı

Şanlıurfaspor ile kısa süre içerisinde resmi sözleşmeye imza atması beklenen Çağrı Arslan, son olarak Eyüpspor’da görev aldı. 

İstanbul ekibinin 2020-2021 sezonunda açık ara farkla TFF 2. Lig’de şampiyon olarak Spor Toto 1. Lig’e yükseldiği dönemde sportif direktörlük yapan Arslan, ortaya koyduğu başarılı performansla dikkat çekmişti.

İlgini Çekebilir
Yıldız oyuncu F.Bahçe'ye geri dönüyor! Takımına veda etti...
Habere Git

Resmi sözleşmeye imza atacak

Şanlıurfaspor ile her konuda anlaşmaya varan Çağrı Arslan, son görüşmelerini yaptıktan sonra resmi sözleşmeye imza atacak. Resmi açıklamanın birkaç gün içerisinde yapılması bekleniyor.

6 sezon sonra geri döndü

2016-2017 sezonunda Spor Toto 1. Lig’e veda eden Şanlıurfaspor, yaşadığı büyük mali krizin ardından eski günlerine geri dönüyor. 

Mali yapısını toparlayan Şanlıurfa temsilcisi, 6 sezon sonra yeniden Spor Toto 1. Lig’de mücadele etmeye hazırlanıyor.

İlgini Çekebilir
Arda Güler Real'e gitti, Gençlerbirliği 1.5 milyon Euro'dan oldu!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler