Real Madrid'in gözü Türkiye'de! Arda Güler'den sonra bir Türk daha...

İsa Kethüda
07.04.2024 - 10:54 | Son Güncellenme: 07.04.2024 - 11:14

Transfer haberleri. Sezon başında Fenerbahçe'den Arda Güler'i kadrosuna katan Real Madrid, Süper Lig'den bir futbolcuya daha göz koydu. İşte detaylar.

Real Madrid'in gözü Türkiye'de! Arda Güler'den sonra bir Türk daha...

AJANSSPOR-HABER

İspanya La Liga Santander ekiplerinden Real Madrid, Arda Güler'den sonra Trendyol Süper Ligi'nden bir futbolcuyu daha gözüne kestirdi.

Onuralp Çevikkan, Real Madrid'în listesinde

Sabah'ta yer alan habere göre; Trabzonspor'un sezon başında Altınordu'dan 700 bin Euro'ya aldığı 18 yaşındaki file bekçisi Onuralp Çevikkan, henüz A takımda forma şansı bulamasa da Real Madrid'in dikkatini çekmeyi başardı.

Genç kaleci için ilgi kağıdı gönderdiler

Genç kaleci için kulübe ilgi kağıdı gönderen İspanyol devi, oyuncunun U18 Milli Takımı ve Trabzonspor'un U19 takımında oynadığı maçları takibe aldı.

İlgini Çekebilir
Süper Kupa, Urfa'da sahibini buluyor! Galatasaray-Fenerbahçe...
Habere Git

İspanya maçındaki performansı beğeni topladı

Scoutların izlediği Onuralp'in özellikle Ay-Yıldızlı forma altında İspanya'ya karşı oynadığı ve 1-1 biten karşılaşmada yaptığı kurtarışlarla beğeni topladığı öğrenildi.

Türkiye'den son olarak Arda Güler'i kadrosuna katan Real Madrid'in, başarılı kaleci için sezon sonunda hamle yapıp yapmayacağı henüz netlik kazanmadı.

Abdullah Avcı: "Geleceğinin parlak olduğunu düşünüyorum"

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise Onuralp ile ilgili olarak, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Çok yetenekli ve gelişime açık bir kaleci. Bunun yanında müthiş karakterli bir oyuncu. Geleceğinin parlak olduğunu düşünüyorum."

İlgini Çekebilir
ÖZEL | Süper Kupa maçı öncesi Fenerbahçe'nin yol haritası belli oldu!
Habere Git

Fırtına, 2022 Ağustos'ta Ahmetcan Kaplan'ı 19 yaşındayken 9.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Ajax'a satmıştı.

Trabzonspor U19 takımında 7 ve U18 Milli Takımı'nda ise 3 maça çıkan Onuralp Çevikkan'ın olası ayrılık ihtimalinde Altınordu'nun yüzde 25'lik sonraki satıştan pay hakkı bulunuyor.

Trabzonspor'dan kazandığı ücret

Trabzonspor ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2028 yılına kadar devam eden 18 yaşındaki kaleci, bordo-mavili takımdan her bir futbol sezonu için net 300 bin  TL kazanıyor. Trabzonspor, sözleşme fesih bedeli için Altınordu'ya 5 taksit halinde 700 bin Euro bonservis bedeli ödemişti.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta gidecek ve kalacak futbolcular belli oldu!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler