Samsunspor'da Sergen Yalçın'dan Sonra İbre Aykut Kocaman'a Döndü

Orhan Gülek
26.09.2023 - 14:40 | Son Güncellenme: 26.09.2023 - 14:43

Samsunspor'da Hüseyin Eroğlu’nun koltuğu sallantıda. Sergen Yalçın iddiası gündeme gelirken, Karadeniz ekibinin Aykut Kocaman’la da masaya oturacağı öğrenildi.

Samsunspor'da Sergen Yalçın'dan Sonra İbre Aykut Kocaman'a Döndü

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Trendyol Süper Lig’in yeni ekiplerinden Samsunspor, geride kalan 5 maçta sadece 1 puan toplarken, Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu’nun koltuğu sallantıda. Sergen Yalçın ile görüşme yapıldığı iddiası gündeme gelirken, Karadeniz ekibinin Aykut Kocaman’la da masaya oturacağı öğrenildi.

Hüseyin Eroğlu’nun koltuğu sallantıda

11 yıl aranın ardından Süper Lig’e dönen, ancak ilk 5 maçta büyük hayal kırıklığı yaratan Samsunspor’da Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu’nun koltuğu sallantıya girdi. Karadeniz ekibinde teknik adam arayışları başlarken, ilk olarak Sergen Yalçın ile görüşüldüğü iddiası gündeme geldi. 

Kocaman ile görüşme yapılacak

Cuma günü Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek Samsunspor’da Başkan Yüksel Yıldırım’ın Aykut Kocaman ismini de listeye aldığı öğrenildi. Başkan Yıldırım’ın Aykut Kocaman’la da kısa süre içerisinde görüşme yapması bekleniyor. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan Buruk'a yeni sözleşme ve zam kararı
Habere Git

Kocaman, en son Başakşehir’de çalıştı

Son olarak 2020-2021 sezonunda Başakşehir’de görev alan Aykut Kocaman, 29 maç sonunda İstanbul ekibiyle yollarını ayırdı. 1.14 puan ortalaması yakalayan deneyimli çalıştırıcı, görevini Emre Belözoğlu’na devretti. 

Sergen Yalçın iddiası

Digitale’nin haberine göre henüz Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu ile resmi olarak yollarını ayırmayan Samsunspor, Sergen Yalçın’la teknik direktörlük için görüşme yaptı. Son olarak 2019-2020 sezonunda Beşiktaş’ta çalışan Sergen Yalçın, 9 Aralık 2021’den bu yana herhangi bir takımda görev almıyor.  

Süper Lig'de Samsunspor'un durumu

Sezonu deplasmanda Sivasspor beraberliğiyle açan Samsunspor, sonrasında çıktığı 4 maçta puan alamadı. Fenerbahçe’ye 2-0, Kayserispor’a 2-1 ve Galatasaray’a da 4-2 kaybeden Samsunspor, son olarak ligde galibiyeti bulunmayan Antalyaspor’a deplasmanda 2-0 mağlup oldu.

Senin için hazırladığımız haberler