Chelsea, İspanya'da Mauricio Pochettino İle Görüştü!

Akın Ungan
26.04.2023 - 15:15 | Son Güncellenme: 26.04.2023 - 15:34

Premier Lig devi Chelsea, Julian Nagelsmann'ın ardından Mauricio Pochettino ile bir araya geldi. Arjantinli ile görüşmeler olumlu geçti. İşte detaylar.

Chelsea, İspanya'da Mauricio Pochettino İle Görüştü!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Bu sezon beklentilerin altında kalan Chelsea, teknik direktör arayışlarına başladı. Thomas Tuchel'in ardından Graham Potter'ı göreve getiren İngiliz kulüp, Potter'dan beklediğini alamayınca geçici olarak Frank Lampard ile yola devam etti. Maviler, yeni sezonda göreve başlayacak ismi belirledi.

Nagelsmann olmadı

Chelsea, son olarak Bayern Münih'i çalıştıran Juliann Nagelsman ile ilgilenmişti. Fabrizio Romano'nun haberine göre Alman teknik adam ile anlaşma sağlanamadı. Chelseali yöneticilerie birkaç kez bir araya gelen Nagelsmann artık müsait olmadığını iletti.

Chelsea'de Pochettino gündemi

Romano, Chelsea'nin Nagelsmann'ın ardından en güçlü aday olan Mauricio Pochettino'yu gündemine aldığını ifade etti. Premier Lig devi, Arjantinli teknik direktör ile yaptığı görüşmelerde büyük gelişme kaydetti.

İlgini Çekebilir
Şansal Büyüka'dan Ali Koç istifası
Habere Git

İspanya'da toplandılar

Öte yandan Chelsea ile Mauricio Pochettino arasında Pazartesi günü bir görüşme gerçekleşti. İspanya'da bir araya gelen taraflar, uzun vadeli bir proje hakkında konuştu.

Anlaşma tamam

Chelsea ile Pochettino'nun anlaşma sağladığı, tarafların bu anlaşmayı yakında duyuracağı belirtildi.

Son olarak PSG'yi çalıştırdı

Son olarak Ligue 1'in yıldızlarla dolu takımı Paris Saint Germain'i yöneten Pochettino, çıktığı 84 resmi müsabakada 56 galibiyet elde etti. Pochettino önderliğinde 13 beraberlik alan takım, 15 defa da mağlup oldu. 51 yaşındaki Arjantinli, PSG'de 2.15 puan ortalaması yakaladı

İlgini Çekebilir
TFF ve Kulüpler Birliği'nden flaş yeni yabancı kararı! Bir takım karşı çıktı...
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler