Barcelona, Chelsea ile sezon sonu sözleşmesi bitecek olan N'golo Kante'nin peşinde

Burak Alaca
20.12.2022 - 13:26 | Son Güncellenme: 20.12.2022 - 14:13

İspanyol devi Barcelona, Chelsea ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Fransız orta saha oyuncusu N'golo Kante ile ilgileniyor. Yıldız oyuncu sakatlıklar nedeniyle bu sezon yalnızca 2 maçta forma giyebildi.

Barcelona, Chelsea ile sezon sonu sözleşmesi bitecek olan N'golo Kante'nin peşinde

AJANSSPOR-HABER

La Liga devi Barcelona sezon sonu Chelsea ile sözleşmesi bitecek olan N'golo Kante ile ciddi bir şekilde ilgileniyor. Katalan ekibinin bu hamleyle sezon sonu takımdan ayrılması beklenen Sergio Busquets'in yerini doldurmak istediği düşünülüyor.

Anlaşma yapıldı

Sport'un haberine göre Barcelona, Fransız oyuncu ile şimdiden bir ön anlaşma imzaladı. Chelsea'nin 2 yıllık sözleşme uzatma teklifini yeterli bulmayan 31 yaşındaki oyuncunun en az 3 yıllık sözleşme talep ettiği için Londra ekibiyle anlaşma sağlayamadı.

Diğer adaylar da Premier League'den

Bu pozisyon için adaylar arasında yine sezon sonu sözleşmeleri bitecek olan Chelsea'li Jorginho ve Leicester City'li Youri Tielemans bulunuyordu fakat Barcelona öncelik olarak 31 yaşındaki oyuncuyu gözüne kestirdi. Kante'nin önümüzdeki sezon Katalan ekibinin orta sahasında genç yıldızlar Gavi ve Pedri'nin partneri olması bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Barcelona'dan Galatasaray'ı üzen haber: 3 yıllık...
Habere Git

Sakatlıklarla boğuşuyor

Ağustos ayında uyluk sakatlığı geçiren N'golo Kante bu sezon yalnızca 2 maçta mavi formayı sırtına geçirebildi. 189 gündür sahalardan uzak olan Fransız 6 numaranın şubat ayının sonunda sahalara dönmesi öngörülüyor.

Barcelona daha önce de yaptı

Barcelona yakın zamanda yine Chelsea'den ayrılan bir oyuncuyu bedelsiz olarak kadrosuna kattı. İspanyol ekibi geçen sezon Chelsea ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Danimarkalı stoper Andreas Christensen ile anlaştı ve sonrasında yaz transfer döneminin başında oyuncuyu açıkladı.

Efsane ayrılıyor

Barcelona'nın kaptanı Sergio Busquets'in sezon sonunda David Beckham'ın patronu olduğu MLS ekibi Inter Miami'ye transfer olması bekleniyor. 34 yaşındaki yıldız 2007'de A takıma yükseldiği Barcelona çatısı altında 3 Şampiyonlar Ligi, 3 UEFA Süper Kupa ve 8 La Liga kazandı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a Chelsea'dan müjdeli haber: Onay çıktı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler