UEFA Süper Kupa maçında sahaya taraftar girdi

14.08.2019 - 22:43 | Son Güncellenme: 15.08.2019 - 01:43

UEFA Süper Kupa maçında sahaya taraftar girdi

UEFA Süper Kupa maçında bir taraftar sahaya girdi!  Liverpool - Chelsea maçında sahaya taraftar girdi.
Liverpool ile Chelsea’nin Beşiktaş Park’ta karşı karşıya geldiği UEFA Süper Kupa mücadelesinin 14’üncü dakikasında sahaya taraftar girdi. 

Önce orta sahaya doğru hareketlenen taraftar, dizlerinin üstünde kaydıktan sonra Liverpool file bekçisi Adrian’ın koruduğu kaleye doğru hareketlendi. Liverpool ceza sahasına girdikten sonra yere düşen taraftarı güvenlik güçleri yakalayıp, saha dışına çıkardı.

UEFA Süper Kupa maçında sahaya giren taraftarın Youtuber olduğu ortaya çıktı. Taraftarın sahaya girmesinden sonra takipçi kaybettiği görüldü. 

Sahaya giren taraftarın kim olduğu belli oldu

UEFA Süper Kupa finalinde Liverpool ve Chelsea takımları karşılaştı. Karşılaşmanın ilk yarısı oynanırken bir taraftar sahaya girdi. Bu kişinin Youtube'da 4,5 milyon abonesi bulunan 'Deli mi ne' isimli kanalın sahibi Fester Abdü olduğu anlaşıldı. Ünlü youtuber Süper Kupa maçında sahaya girdi. Fester Abdü'ye 6222 sayılı kanun gereği yasal işlem yapılacak.

ALİ ABDÜSSELAM YILMAZ KİMDİR?

Çukurova Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu beden eğitimi bölümünden mezun olmuştur. Youtube fenomeni olarak sosyal medyada sıkı bir takipçi sayısına sahip olan Fester Abdü'nün gerçek ismi ve soyadı Ali Abdüsselam Yılmaz'dır. Tam net olmamakla birlikte bazı kaynaklardan erişilen bilgiye göre aslen Adana'lıdır. 1993 doğumludur ancak, doğum tarihi gün ve ay olarak bilinemediği için Burcu'na ulaşılamamıştır. Boyu 1.69 cm, kilosu ise 66'dır.

Senin için hazırladığımız haberler